2777
2789
عنوان

من خیلی پیرم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 97 پست
همه بهم میگن زود دومیتم بیار بعد بی حوصله میشی غصه میخورم

کلا فاصله میافته بین دو بچه بعضیا بی حوصله میشن برای دومی ولی اینکه ربط به سن داشته باشه من تا به حال منبع علمی ندیدم بگه اتفاقا تو درس روانشناسی داشتیم که پدر و مدارای بالای سی سال صبورتر هستن و تحملشون برای سختیای بچه داری بیشتره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منکه نمیتونستم تو سن کم ازدواج کنم...چون بمعنای واقعی بچه بودم!!!😑

خوب کردی اتفاقا تو عاقل بودی ک ازدواج نکردی ما بچه بودیم ک این ظلمو ب خودمون کردیم

البته خیلیامونم تقصیر خونواده هامونه من ک کاملا تقصیر مامانم بود 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
من ۲۰سالگی بچه دارشدم پشیمونم الان ۲۸سالمه دخترم کلاس سومه هرجا میریم میگن خواهرته؟😥وقتی میفهمن بچم ...

دقیقا اگه میشد صدبار لایکت میکردم

تازه تو۲۰سالگی من چی بگم ک ۱۸ سالگی مامان شدم واقعا خجالت میکشم😑

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
اره دقیقا منم دهه شصتی ام اونموقع مدرک و شغل کلاس محسوب می‌شد الان تو نی نی سایت افتخار به زایمان زی ...

شما همون فروغ معروفید پروفایلتون عوض شده؟

میدونی چیه من دبیرستان که بودم معلممون میگفت سن ازدواج تو ایران بالا رفته و نسل جوانمون رو به کاهشه و فرزند آوری خیلی کم شده. میگفت قراره سیاستها رو عوض کنن و سیاست فرزند آوری و ازدواج سنین پایین تر به کار گرفته بشه حتی میگفت امار سزارین تو ایران چند برابره کشورهای اروپاییه و میخوان سیاستها رو جوری تنظیم کنن طبیعی اجباری بشه و ازین حرفا . دقیقا همینم شد. 

یادمه زمان ما میدیدیم یکی ازدواج میکنه و بچه دار میشه خیلی اونو بی کلاس میدونستیم و کلاس توی دانشگاه رفتن و ادامه تحصیل بود اما الان همه چیز فرق کرده . تو محله ما الان تمام مدارس دو نوبته شدن بس که جمعیت تو لین چند سال زیاد شده . خصوصا که مثلا تو یه همچین جایی همه بهم منتقل میکنن که باید زود ازدواج کنیم و زود بچه بیاریم و بچه های پشت سرهم بیاریم یه حس تلقین و تکرار شده بین همه و دوباره بارداریهای زیادترو جمعیت زیادتر. فقط من در تعجم هیچ گ رونی تاثیری نداشته و هیچ کس به این فکر نمیکنه آینده این بچه ها چی میشه . یا همه پولدارن فقط من گدام

اشتباه نکن قیافه اصلا دیگه مهم نیست هم کفو بودنم‌ مهم نیست فقط باید دختره پولدار باشه    

شوکول واقعا ب این چیزا نیست 

هر چی قسمت باشه

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
خوب کردی اتفاقا تو عاقل بودی ک ازدواج نکردی ما بچه بودیم ک این ظلمو ب خودمون کردیم البته خیلیامونم ...

خیلی پز ندههههه مادربزرگ من ۹ سالش بوده ازدواج کرده همیشه تعریف میکرد که یه هفته تو حجله بوده از ۱۵ سالگی تا ۵۰ و خورده ای هم فرت و فرت زاییدهد

شما همون فروغ معروفید پروفایلتون عوض شده؟ میدونی چیه من دبیرستان که بودم معلممون میگفت سن ازدواج تو ...

دقیقا باهات موافقم 

همین زیاد شدن جمعیت روز به روز باعث شده جلوی پیشرفت فرهنگ مردم گرفته بشه

نه من معروف نیستم اصلا نمی‌دونم کی رو‌میگی عزیزم

شما همون فروغ معروفید پروفایلتون عوض شده؟ میدونی چیه من دبیرستان که بودم معلممون میگفت سن ازدواج تو ...

نه همه بی عقلن من که شوهرم میگه اگه عقل الانو داشتم هیچوقت باهات ازدواج نمیکردم میگه ظلم شده درحقت من ۹سال بزرگترم میگم زود ازدواج کردم تو واقعا حیف شد جوونیت بچم ک میگه اصلا دیگه تا سی ب بالا نشدی اسمشو نیار همینم بی عقلی کردیم تمام آزادی تو گرفته