2789
عنوان

سقط جنین

752 بازدید | 23 پست

سلام دوستان من به خیال خودم 11هفتخ بودم رفتم سونو گفت جنین شش هفته رشدش متوقف شده و اندازش3/7میلی بود الان روز سوم خونریزیم و شدید نیست دردم ندارم طبیعیه .تیکه بزرگ ازم نیمده طبیعیه ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

باید دمکرده زعفران و گرمیجات بخوری تا بیفتی به خونریزی. ولی چون 5 هفته پیش متوقف شده احتمالا باید کورتاژ بشی

او را بخوانید که از هر پدر و مادری مهربانتر است... از تمام دردها و نیازهایمان آگاه است... او را بخوانید که بر همه چیز عالم است...همه را به او بسپارید  تا پاسخش را دریافت کنید... در همه شرایط زندگی از خدا تشکر کنید و این شکرگزاری را بصورت عادت در آورید ... از اعماق قلبت  بگو خدایا متشکرم ... آنگاه از آرامش شگفت انگیزی لبریز خواهی شد...
شش هفته رشد نکرده 

میدونم! شش هفته ای اما وقتی رشد نمیکنه باید خود بخود بیوفته نیوفته جفت چسبنده میشع! حالا یازده هفتع شدی یعنی 5 هفته همینجور تو دلت مونده! لذا سریع اقدام کن احتمال عفونت هم هست! 

میدونم! شش هفته ای اما وقتی رشد نمیکنه باید خود بخود بیوفته نیوفته جفت چسبنده میشع! حالا یازده هفتع ...

خونریزی دارم اخه .عصری میرم پیاده روی ببینم نمیفته اندازش 3/7میلی خیلی کوچیکه که 

خونریزی دارم اخه .عصری میرم پیاده روی ببینم نمیفته اندازش 3/7میلی خیلی کوچیکه که 

عشقم! جنین اون اندازه است! جفتت خیلی بزرگتره!. 

موقع دفع متوجه میشی! 

من هم هفت هفته سقط داشتم هم یازده هفته! 

دیگه خود دانی 

نگو ترا خدا .الان خونریزی دارم .چرا کورتاژ

چون اگه خودش میفتاد تو این 5 هفته که متوقف شده دفع میشد 

او را بخوانید که از هر پدر و مادری مهربانتر است... از تمام دردها و نیازهایمان آگاه است... او را بخوانید که بر همه چیز عالم است...همه را به او بسپارید  تا پاسخش را دریافت کنید... در همه شرایط زندگی از خدا تشکر کنید و این شکرگزاری را بصورت عادت در آورید ... از اعماق قلبت  بگو خدایا متشکرم ... آنگاه از آرامش شگفت انگیزی لبریز خواهی شد...