2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 23 پست

باید بری دکتر قرص بهت بده تا ددفع بشه سقط فراموش شده ای ،،من توهست هفته با قرص سقط کردم ،،،همینجوری سقط نمیشه اگرهم بشه بقایا میمونه ازش

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه کورتاژ نه داروهای گیاهی تاثیری داره اصلا.من همه این راه هارو رفتم.

بهترین راه و کم دردسرترین راهش قرصه.

قرصم باید ازجای مطمئن تهیه کنید.من کلی تحقیق کردم تا تونسم ی دکتر مطمئن پیداکنم قرصو واسم فرستادن توخونه انجام دادم خیلیم راحت کامل دفع شد.۸ هفته ام بودم

شماره دکترمم این بود 09368276195

سلام منم ۶هفته بودم که با قرص سایتوتک سقط کردم .با پزشک خودم مشورت کردم چون تازه زایمان‌کرده بودم میدونست اصلا شرایط نگهداریشو ندارم بهم‌کمک‌کرد.خودش یه نفرو بهم معرفی کرد که قرصش مطمئن باشه و‌چون تازه سزارین کرده بودم خیلی نگران بودم ک رحمم آسیب نبینه.قرصو ازش تهیه کردم خودشونم برام ارسالش کردن، هم قرصش اصل بود و‌تاریخ داشت هم‌راهنمایی هاش‌موقع مصرفم عالی بود و‌لحظه به لحظه همراهیم‌کردن موقع مصرفم.اصلاا هم اذیت نشدم و کلا ۵ساعت طول کشید تا دفع شد.خونریزیمم در حد پریودی بود. شمارشو‌میزارم برای کساییکه دنبال یه پزشک‌مطمئن هستن که قرص تهیه کنن ( 09368276195 )

سلام ببخشید میدونم تاپیکتون قدیمی ولی منم الان تو شرایط شما هستم واسه سقط شما چیکار کردین اون موقع؟خودش افتاد ؟یا رفتین بیمارستان؟داروخوردین یا کورتاژ شدین؟چقد بعدش باز اقدام کردین و باردار شدین؟

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...♡🌱خدا جونم شکرت😭یا حضرت فاطمه مرسی که صدامو شنیدی و برام مادری کردی😭منو ببخشید اگه نا امید شدم و یا ناشکری کردم😭و ۲۹آذر ساعت ۲ظهر سوپرایز شدم و بی بی چکم مثبت شد😭👼🏻توروخدا برام دعا کنید صحیح و سالم بیاد بغلم...😭🙏🏻خدا جونم تورو به حضرت فاطمه قسمت میدم خودت مواظبش باش😭🙏🏻🤍خدایا شکرت مرسی که صدامو شنیدی🥺امروز ۱۹دی صدای قلبشو شنیدم و قشنگ ترین معجزه دنیارو حس کردم😭😍خدا جونم هزار مرتبه شکرت که جواب سلفریم خوب بود و پسرم سالمه😍🙏🏻🥲خدایا تو رو به علی اصغر امام حسین خودت پشت و پناه پسرم باشه و اونو صحیح و سالم و به موقعش بزار تو بغلم🥲🫂♥️میشه برا سلامتی نینیم صلوات بفرستین؟؟؟🙏🏻😘خدایا هزاااااار مرتبه شکرت باورم نمیشه ۱۶مرداد ۴۰۴شد قشنگ ترین روز زندگیم🥹🍼👼🏻

سلام ببخشید میدونم تاپیکتون قدیمی ولی منم الان تو شرایط شما هستم واسه سقط شما چیکار کردین اون موقع؟خ ...

سلام گلم من رشدش متوقف شده بود 11 هفته بودم 6 هفته متوقف شد بعد همون روزر کلی سر بالایی و سر پایینی پیاده رفتم شبش افتادم خونریزی انواع ددم نوش های گرم هم قاطی کردم خوردم دفع شد بعد 40 که پریود شدم اقدام کردم گرفت  دخترم خدا رو شکر 4/5 هست اون سقط چهارمم بود

سلام گلم من رشدش متوقف شده بود 11 هفته بودم 6 هفته متوقف شد بعد همون روزر کلی سر بالایی و سر پایینی ...

زیر نظر دکتر بودین سر بارداری دخترتون ؟نفهمیدین مشکلتون چی بود سر اون ۴بار سقط؟

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...♡🌱خدا جونم شکرت😭یا حضرت فاطمه مرسی که صدامو شنیدی و برام مادری کردی😭منو ببخشید اگه نا امید شدم و یا ناشکری کردم😭و ۲۹آذر ساعت ۲ظهر سوپرایز شدم و بی بی چکم مثبت شد😭👼🏻توروخدا برام دعا کنید صحیح و سالم بیاد بغلم...😭🙏🏻خدا جونم تورو به حضرت فاطمه قسمت میدم خودت مواظبش باش😭🙏🏻🤍خدایا شکرت مرسی که صدامو شنیدی🥺امروز ۱۹دی صدای قلبشو شنیدم و قشنگ ترین معجزه دنیارو حس کردم😭😍خدا جونم هزار مرتبه شکرت که جواب سلفریم خوب بود و پسرم سالمه😍🙏🏻🥲خدایا تو رو به علی اصغر امام حسین خودت پشت و پناه پسرم باشه و اونو صحیح و سالم و به موقعش بزار تو بغلم🥲🫂♥️میشه برا سلامتی نینیم صلوات بفرستین؟؟؟🙏🏻😘خدایا هزاااااار مرتبه شکرت باورم نمیشه ۱۶مرداد ۴۰۴شد قشنگ ترین روز زندگیم🥹🍼👼🏻

زیر نظر دکتر بودین سر بارداری دخترتون ؟نفهمیدین مشکلتون چی بود سر اون ۴بار سقط؟

سلام گلم بدون دلیل بود بعد سقط سوم کلی ازمایش دادم هیچ مشکلی نداشتم بعد دخترم باردار شدم تو حاملگی دکتر انوکسا داد چند ماه زدم بعد قطع کردم دخترمم از 40 ماه گذشت که دنیا اومد