2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

[QUOTE=87805981]تلگ رام طلایی مال سپاهه😂 از اولم اشتباه کردین نصب کردین  تلگ رام خودتونو با فی لتر شکن وارد م ...[/Qفیلترشکن سرعت گوشی رو میاره پایین 

خیلی وقته طلایی دارم مشکلی نداشت 

واسه منم از اپ استور یه پی ام انگلیسی اومد ک تل طلایی امنیت نداره عکس و فیلماتون سیف نیست و حذفش کنید 😩من نکردم هنوز اگه حذف کنم چی جاش نصب کنم؟

هیچکدوم از ما نمیدونیم که داستانمون کی تموم میشه...
[QUOTE=87805981]تلگ رام طلایی مال سپاهه😂 از اولم اشتباه کردین نصب کردین  تلگ رام خودتونو با فی ...

شما فک میکنین مشکل  نداره  ولی خبر ندارین که گفتگو هاتون تحت کنترل سپاهه که...مگه نه😉

ضمنا تلگزام طلایی و هاتگرام و تل گرام های ایرانی ضد فیل تر خودشون پرو کسی دارن که فیل ترشکن لازم ندارن که خود پرو کسی سرعت گوشیو پایین میاره پس در کل فرقی نداره

💏"You & me 💕make a wonderful "We
واسه منم از اپ استور یه پی ام انگلیسی اومد ک تل طلایی امنیت نداره عکس و فیلماتون سیف نیست و حذفش کنی ...

برای منم همین پیام اومد و حذف کردم و دیگه نصب نمیشه

شما فک میکنین مشکل  نداره  ولی خبر ندارین که گفتگو هاتون تحت کنترل سپاهه که...مگه نه😉 ضم ...

درسته میدونم تحت کنترله ولی من مطلب خاصی که مغایرت داشته باشه نمیزارم و کاملا سیف بود،مشکلی با کنترل نداشتم ،ممنون از راهنماییتون عزیز