2821
2789
عنوان

خیلی عصبیم

327 بازدید | 26 پست

سلام خانم گلا صبح بخیر

کی بوده بینتون که خیلی عصبی بوده باشه و دلیلشو ندونه؟من دو تا بچه پشت سر هم آوردم تا هر دو زایمانم قرص آهنمو میخوردم و لیدی میل و تغذیمم خوب 

اما بعدش ول میکنم الانم این بچ 1 سال و نیمه شده با خودم میگم شاید کمبود آهن دارم.شدیدا هم پادرد دارم به خاطر دیسک کمر و سیاتیکه

البته ناگفته نماند زندگی پر مشقت و سختی پشت سر گذاشتم بی مادر. بی پدر . بعدم 1 ازدواج که تو 1 سال انقد کتکم زد دیوونه شدم بیشعور.

اما میگم خب خیلیا شاید سختی بکشن دلیل نمیشه 

به نظرشما دلیل چیه؟کسی بوده اینطور بوده رفته باشه دکتر ؟ بچه بزرگم ماهه خیلی دوسش دارم اما انقد عصبیم که حوصلشو ندارم همش باهاش بدرفتاری میکنم کتکشم زدم از خودم حالم به هم میخوره تورو خدا بگید دوای دردم چیه😭

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یه آزمایش بده عزیزم تیرویید یا بهم ریختگی هورمون کمبود ویتامین و کم خونی و... گاهی خودش باعث بی اعصابیه 😕بعدشم حتما چند جلسه برای ارامشت مشاور برو گلم اگ جواب نداد روانپزشک برو که دارو بده

تاریک ترین لحظه ی شب قبل طلوعه خورشیده...شاید الان همون تاریک ترین لحظه شبمونه...الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم💙
یه آزمایش بده عزیزم تیرویید یا بهم ریختگی هورمون کمبود ویتامین و کم خونی و... گاهی خودش باعث بی اعصا ...

راهنماییت واقعا کامل بود ❤

گرنگهدارمن آن است که من میدانم 😍😍😍شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد💝💝💝

ببین چی ارومت میکنه تو طول روز..

بعصیها قران .وش میدن اروم میشن..بعصیها موزیک شاد.‌.

امتحان کن.

جمله های انرزی مثبت بنویس بزن رو در یخچال ات...هر روز چندبار بخون..

به خودت بیشتر برس..لباس نو بخر..ارایش کن..

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.
عزیزم برو روان پزشک یه دوره قرص بهت میده خوب میشی خودت و  داغون نکن  یه آزمایش تیروئید هم ...

آره دیشب کلی دعوا کردم گفتم چرا منو دکتر نمیبری

راستش شوهرم اولش تو 1 جای خوب کار میکرد اما بعدش سر همین کمبودا همرو اخراج کردن این شد که من فقط 6 ماه راحت بودم به بعد شد که کارشو از دست داد رفت 1جایی که حقوقش بیشتره کار میکنه 1.700 درآمدشه

از ازدواج قبلیشم 400 میدیم به دو تا بچه هاش هیچی مام تو تهران درآمدمون 1200.1300 میمونه 

بخدا برای پول روانپزشک و ... هم سختمونه

نمیدونم چکار کنم کم آوردم

بیمرو هم خودش میریزه الان 4 ماه عقب افتاده دفترچه هم نداره که برم بیمارستان امام خسین متخصص اعصاب داره

اگه هنوزم باشوهرت مشکل داری بروحتمامشاوره به گذشته هم فکرنکن توخونه اهنگ شادبذارموقع کارکردن  اگه یه دکترطب سنتی هم بری طبق مزاجت برنامه تغذیه میده که خیلی بهترمیشی به خودت تلقین نکن که عصبی هستی وسعی نکن یکدفعه عوض بشی حتی روزی یک ساعتم که خونسردبودی به خودت یادآوری کن وبگومن میتونم عوض شم قرآن ودعابخون

خدایا یه گوشه چشم تو برای حل مشکلات ماکافیه🙁

عزیزم  اصلا به قرصای اعصاب رو نبر که خودش باعث مشکلاته .

فقط خودت باید بخای 

تنها عشق و‌اقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍               ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست  گربه محض رضای خدا موش نمیگیره                                  ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست             ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه 
گل گاو زبون هم دم بده بخور خیلی آرامبخشه.  رو خودت کار کن تمرین کن که عصبی نشی. یه دوره قرص بن ...

هر روز گل محمدی میخورم که شادی افزاس با آویشن که خون سازه هم دمنوش دوس دارم هم خاصیت داره اما باز یهو میبینم حال ندارم نمیدونم چمه😢