2821
2789
عنوان

خیلی عصبیم

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 26 پست
عزیزم  اصلا به قرصای اعصاب رو نبر که خودش باعث مشکلاته . فقط خودت باید بخای

آره خودمم از همون خوشم نمیاد . دیدم هر کی میره قرصایی بهش میدن که خواب آلود و بی خیال میشن اما من بچه هام کوچیکن گناه دارن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رابطتو با خدا بیشتر کن گلم .. نماز خوندن ؛ ذکر گفتن؛ خواندن قرآن

من مطمعنم تا قبل از به پایان رسیدن تیکرم به آنچه که میخوام‌‌میرسم .. چون به ❣ خدا ❣ ایمان دارم ..برای رسیدن به حاجتم ی صلوات بفرست ان شاالله عاقبت بخیر بشی 😘
بچم که گناهی نکرده😢

اگه راه حلی پیدا کردی ب منم بگو اینایی که گفتی دقیقا عین منی منم شدیدا عصبیم خیییلی زیاد منم مث شما پدر مادرم رو از دست دادم دو تا بچه دارم باسختی و دست تنها بزرگ کردم یعنی دقیقا مث شما اصلا حو صله ندارم باهاشون خیلی بد رفتاری میکنم دائم در حال دعوا کردنم حوصله هیچ کاری رو ندارم فقط میخام سکوت باشه  

آره خودمم از همون خوشم نمیاد . دیدم هر کی میره قرصایی بهش میدن که خواب آلود و بی خیال میشن اما من بچ ...

هرچی  که ناراحتت میکنه از خودت دور کن .با یه دوست خوب معاشرت کن .باهم برین بیرون 

تنها عشق و‌اقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍               ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست  گربه محض رضای خدا موش نمیگیره                                  ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست             ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه 

عزیزم هی خودت رو توجیه نکن ک زندگیت سخت بوده اینجوری باعث میشه زندگی بچه هاتم سخت میکنی نا خوا

سته مرتب دوش بگیر حتما روزانه خرما بخور  قران و نماز سر وقت هم ممکنه بهت ارامش بده سعی کن با خودت حرف بزنی و تلقین کنی میخوام اروم باشم

اگه راه حلی پیدا کردی ب منم بگو اینایی که گفتی دقیقا عین منی منم شدیدا عصبیم خیییلی زیاد منم مث شما ...

خیلی سخته دلت مهربونه نمیخوای کار بد کنی اما انگار دست خودت نیست چکار کنی . انگار یکی دیگه هلت میده به سمت کارای اشتباه

باشه ببینم چی میشه برم دکتر

یه آزمایش بده عزیزم تیرویید یا بهم ریختگی هورمون کمبود ویتامین و کم خونی و... گاهی خودش باعث بی اعصا ...

شدیدا لاغر شدم شاید تیروئید دارم اما تو آزمایشایی که دادم چیزی دیده نمیشه که آخریشم پارسال بود باز باید برم

من دیروز خیلی بی حوصله و خسته بودم همش احساس میکردم قدرت ندارم کاری انجام بدم‌دلم میخواست بخوابم آخرش دیدم نمیشه دو تا قرص آهن خوردم و پنجره رو باز کردم هوا عوض شه و سرگرم کار شدم  یکی دو ساعت  بعد حالم بهتر شده بود حالا نمیدونم از قرص آهن بود یا نه

خوابمم جدیدا کم شده احساس میکنم به خاطر اونم هست

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 
شدیدا لاغر شدم شاید تیروئید دارم اما تو آزمایشایی که دادم چیزی دیده نمیشه که آخریشم پارسال بود باز ب ...

تیرویید پرکار لاغر میکنه ان شا الله ک نداری عزیزم ولی اگ از این باشه باید زودتر دارو بخوری پرکار خوب میشه ولی حتا باید درمان بشع ان شا الله ک ازین نیس...ازمایشاتو ب دکتر ک نشون بدی هرچیزی کم باشه بهت میده بهتر میشی...کلی بده حتما 

تاریک ترین لحظه ی شب قبل طلوعه خورشیده...شاید الان همون تاریک ترین لحظه شبمونه...الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم💙