آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤ خدای تو عذاب میکند ، خدای من میبخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده میشوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا میگیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم میکند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان میدهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق میورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔
بعله اولاش سخت بود. البته زیادم اهل ارایش نبودم قبلا. ولی بعدا فهمیدم بهتره به پوستم برسم. اگه پوست ادم شفاف باشه بنظرم احتیاجی ام به این کرم ها نیست. و فقط یک ضد افتاب و یک رژ کم رنگ. گاهی توزمستون همینم نمی زنم.
من خیلی آرایش میکردرم نمبگم غلیظ ولی همه چی میزدم حتی لنز و موهامم هایلایت و روشن بود همیشه دافی بودم واسه خودم😁😂 الان چند ماهه کلا گذاشتم کنار اوایلش شبیه روح بودم الان انقد نچرال و خوب شدم موهامم مشکی کردم خیلی خوب شدم پوستم بعد چند ماه بهتر شده ریزش مژه هام قطع شده احساس باکلاس بودن واقعی میکنم 😉😉😉 شاید ماهی ۱بار یا ۲ بار آرایش سبک کنم