2777
2789
عنوان

الان شوهرم بهم ی حرفی زد از شدت ناراحتی گریم بند نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1111 بازدید | 61 پست

اینکه ناراحتی نداره.هرچی خواست وصلاح خداباشه همون میشه.اصلأ  نباید بااین شرایط غصه بخوری.اگه یکنفربخوادبچشو بندازه وکوه روجابجا کنه وقتی خدانخواد نمیشه.وهرکی روخدابخواد میشه.

همیشه راضی باش به رضای خدا.ان شاءالله بچت سالم وصالح به دنیامیاد.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مرد با شعور وجود خارجی داره به نظرت؟؟

تا بیشعوری رو چی بدونین ؟

بنده خدا اومده دلداری بده ،بلد نبوده همین مدلی که بلد بوده گفته 

اینجا اتفاقا باید به رفتار استارتر شک کرد با اینهمه فحشی که نثارش کرد

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... 
2803
اخه خیلی بی تفاوته 

اخلاقشه دلیل براین نیست که شما یا نی نی رو دوسن نداره بعضی مردا احساسشون رو نشون‌نمیدن اصلا

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
تا بیشعوری رو چی بدونین ؟ بنده خدا اومده دلداری بده ،بلد نبوده همین مدلی که بلد بوده گفته  ای ...

ببین مثلا من از ویار شدید هیچی نمیخوردم میگفت شما زنا فیلمتونه یا غربال گری رو نمیزاشت برم خیلی سختی کشیدم از سطح فکر پایینش

خیابان زمستان کوچه اسفند پلاک ۱۲😍گل دخترم اومد بغلم خدایا مرسی بابت هدیه قشنگت
فقط یسریاتون که توهین به شوهر استارتر میکنید عاقلید جمله شوهرش هیچ ایرادی نداشته فقط مثال زده منظور ...

والا بخدا ،میان به شوهر بیچارش دارن میگن آره شوهرت بیشعوره ،شعورش در همین حده ،استارترم تایید میکنه 

بخدااگه در اوج ناراحتی و دلگیری از همسرم یه نفر بهشون همچین توهینی بکنه طوفان بپا میکنم

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... 
2804
ببین مثلا من از ویار شدید هیچی نمیخوردم میگفت شما زنا فیلمتونه یا غربال گری رو نمیزاشت برم خیلی سختی ...

خوب تو اینارو نگفتی  اول ،الان داری میگی ،بازم دلیل نمیشه به  کاربرای هفت پشت غریبه اجازه بدی به پدر بچت بگن شعور نداره و.....

خوب تو اینارو نگفتی  اول ،الان داری میگی ،بازم دلیل نمیشه به  کاربرای هفت پشت غریبه اجازه ...

نمیدونم من فقط دارم میگم ک اروم بشم

والا بخدا ،میان به شوهر بیچارش دارن میگن آره شوهرت بیشعوره ،شعورش در همین حده ،استارترم تایید میکنه& ...

اتفاقا بنظرم شوهرش یه مرد اروم وخونسرده نه بیشعور الکی هم باکلمات بازی نکرده حرفشو زده ولی موافقم استارتر یا هرزن دیگه ای نباید اجازه بدن دیگران توهین کنن به اطرافیانشون

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
2805
نمیدونم من فقط دارم میگم ک اروم بشم

عزیز دلم الان داری مادر میشی اینو از ذهنت بنداز بیرون که با فحش دادن به شوهرت خودتو آروم کنی،دوروز دیگه همون بچه که اینققد برات عزیزه انشالله بدنیا میاد و تربیت میخاد ،اون همون چیزیو یاد میگیره که شما انجام میدی ،نه جیزی که بهش میکی بکن نکن

همسرت فقط زیادی خونسرده 

خب ناراحتیتو نشون میدادی با آرامش. از یه گوشم میشنیدی و از گوش دیگه رد میکردی. مرده دیگه. اصلا فکر کرده اینجوری داره آرومت میکنه. شکار نشو از شوهرت. بی خیال

زبانی که حق را نگوید به درد لیسیدن بستنی میخورد.
خب ناراحتیتو نشون میدادی با آرامش. از یه گوشم میشنیدی و از گوش دیگه رد میکردی. مرده دیگه. اصلا فکر ک ...

ن در جوابش هیچی نگفتم فقط زیر پتو اروم گریه کردم اونم خوابش برد

2801