2777
2789
عنوان

۱سال اقدام

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 67 پست
ممنون انشاالله برا همه منتظرا

مشکل از کدومتونه

خدا جونم خودت دستمو بگیر....درد دادی صبرم بده😢😥برای مامان شدنم یه صلوات هدیه به حضرت زهرا برام بفرس دوست گلم....اللهم صل علی محمد و ال محمد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل از کدومتونه

هر دو😔

من اندومتریوز

شوهرم کم تحرکی

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
هر دو😔 من اندومتریوز شوهرم کم تحرکی

به شوهرت هر شب عسل و سیاه دونه بده 

خودتم 40روز خام گیاه خواری کن

چرا از طب اسلامی استفاده نمیکنی

خدا جونم خودت دستمو بگیر....درد دادی صبرم بده😢😥برای مامان شدنم یه صلوات هدیه به حضرت زهرا برام بفرس دوست گلم....اللهم صل علی محمد و ال محمد
به شوهرت هر شب عسل و سیاه دونه بده  خودتم 40روز خام گیاه خواری کن چرا از طب اسلامی استفاده نم ...

خام گیاه خواری چجوریه

اطلاعی از طب اسلامی ندارم

واینکه واقعا خسته ام😔از بس دارو و دکتر و مطب 

بخدا دیگه شوهرم عصبی شده میگه در موردش حرف نزن

ولی نمیتونم،دلم بچه میخواد😔

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
خام گیاه خواری چجوریه اطلاعی از طب اسلامی ندارم واینکه واقعا خسته ام😔از بس دارو و دکتر و مطب&n ...

فقط سبزیجات و مغزیجات بخوری نون گوشت برنج لبنیات ممنوع...تو اینترنت بزن و فردی که طب اسلامی شهرتون هست برو پیشش خیلیا نتیجه گرفتن

فقط سبزیجات و مغزیجات بخوری نون گوشت برنج لبنیات ممنوع...تو اینترنت بزن و فردی که طب اسلامی شهرتون ه ...

مچکرم عزیزم😘

مچکرم عزیزم😘

قابلی نداشت التماس دعا