2777
2789
عنوان

۱سال اقدام

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خداااا عزیزم خدا صبرت بده مردا همینن

مرسی گلم .خدا مرگم بده چون صبرم تموم شده بعصی ها میگن ما پس چی ۷ ساله ۵ ساله میگم اخه شما شوهراتون هر روز نمیگن تا دعوا بشه بگن برو بچه هم ک نداری یا بگن مامانم اینا چون نازایی دلشون واست میسوزع و هیچی بهت نمیگن تازه نمیگن

مرسی گلم منم مشهدم پریشب حرم بودم خیلی اشگ ریختم ولی امام رضام ج نمیده نمدونم چرا خیلی تو زندگیم کمب ...

شما اهل مشهدی؟منم مشهدی ام انقدر به امام رضا میگم چرا دعای همسایه ات رو مستجاب نمیکنی😔😔😔

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍
مرسی گلم منم مشهدم پریشب حرم بودم خیلی اشگ ریختم ولی امام رضام ج نمیده نمدونم چرا خیلی تو زندگیم کمب ...

یسری چیزا دست خداست که به دست هیچ بنده ایش حل نمیشه.من خواهرم 6-7ساله باردار نمیشه.مامانم کلی نذرو نیاز کرد.نشد ک نشد حالام ک من اینجوری ام.شوهرم غیرمستقیم خواهرم و میکوبه توسرم.ماهم شانس نداشیم از بچ داری خواهرم زندگیش و شوهرش عالی فقط به بچه میتونه زندگیشوکامل کنه.با این ک مشکل از شوهرشه...شوهرم میگ شما خانوادگی یکم...

بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین 

من یک سال بیشتر درگیر درمان مشکلاتم بودم چندماهه اقدامم 

من که دیگه انقدررررررررررررررر حرف زدن بهم راجب بچه بخدا خسته شدم از ۴ ماه بعد عروسیم میپرسن بچه چیشد وای وای وای خدا ازشون نگزره خیلی با حرفا و کاراشون دلمو شکوندن چقد آه از نهادم براومده از حرفاشون چه شبا از ناراحتی اشک ریختم تا صبح 

فکر میکنن این دوسال و خورده ای که عروسی کردم جلوگیری نداشتم و بجه دار نشدم 

۲۶ سالمه تازه و اینجور میکنن باهام ای خدا 😔😔😔😔

خداکمکت کنه عزیزم ماخانمهااگه مشکل داشتن پاشون میموندیم ولی ...‌

اره خدا شاهده اگه شوهرم دور از جون مشکل داشت من حتی ب کسی نمیگفتم و ب روش نمیاوردم اینقد عاشقشم ک از بچه هم کذشت میکردم ولی اون نه اصلا دوسم نداره همه حرفاش الکیه به خاطر اقا ای همه درس خوندم حتی دفترمو جمع کردم چون دوس نداست

گلم ضرر نداره؟

اصا دکتر رفی ؟؟بری بت خودش میده کلومیفن و لتروزول

بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین 
منم دعاکن عزیزم واقعابااین وضعیت اقتصادی دکترزنانم نمیشه رفت

حتتتتما  عزیز دلم.مگه خدا خودش کمک کنه.و گرن بخدا من هربار میرم دکتر300تومن پیاده میشم از سونو و دارو ...اخرشم میگن مشکلی نداری

حتتتتما  عزیز دلم.مگه خدا خودش کمک کنه.و گرن بخدا من هربار میرم دکتر300تومن پیاده میشم از سونو ...

درکت میکنم بااین شرایط خرج دکترزیادی داره فشارمیاره خداخودش بدادمون برسه 

یاارحم الراحمین به خودت توکل کردم