2777
2789
عنوان

حاضرجوابی

413 بازدید | 29 پست

بچه ها من فکر میکنم حاضر جوابی اصلا قشنگ نیست

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)

بستگی داره

نظر شماهم محترمه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دوست ندارم نمیدونم چرا از ادم بیشعور باید با ی لبخند رد شد

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

اگه به کسی که بهت متلک انداخت بگی ، خیلیم زیباست 😍

🔷️در عجبم از رفتار زنان،که از خدای به این بزرگی، فقط"یک شوهر"میخواهند، و از شوهر به آن درماندگی، "همه دنیا را"  😂😂

بعصی وقتا لازمه عزیزم 

تنها عشق و‌اقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍               ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست  گربه محض رضای خدا موش نمیگیره                                  ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست             ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه 
منم دوست ندارم نمیدونم چرا از ادم بیشعور باید با ی لبخند رد شد

آره همین

واقعا

آدم چرا با ادم بی مغز دهن به دهن بشه

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)
اگ بی احترامی نشه بد نیس خیلی  بهتر از ساده بودن و سواری دادنه بنظرم

سواری دادن که نه

اما اینکه طرف رو پشم حساب نکنی که بدتر میسوزه

حاضرجواب خوب نیست ولی اگه جواب متلک رودرجاندی جمع میشه وکینه ایجادمیکنه 

من حاضرجواب نیستم انقدر4سال جواب ندادم آخرش 4روز بایکی کلا قاطی کردم دیگه صبرم تموم شده بود

خدابهم بچه نداد۱۰سال شده 💔داغونم داغون🥲