2777
2789
عنوان

حاضرجوابی

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 29 پست

چرا یه بار باید جواب بدی تا طرف پروو نشه و اگه سکوت کنی نمیگه از خانمی طرف میگه طرف دور از جون احمق

بعضی ها رو باید با همون لحن و ادبیات خودشون باهاشون برخورد کرد چون فقط همین مدلی رو دیدن 

ولی اعتقادی به کش دادن موضوع ندارم این که یه چیزی اون بگه بعد تو جواب بدی و ادامه تا.... فقط وقت تلف کردن

اکثر کسایی که فک میکنن الان چقد قشنگ انداختن تو کار طرف   در واقع خودشونو با حاضر جوابیشون ضایع کردن و خبر ندارن منم با حرفت موافقم   ولی خیلی به ندرت لازمه به نظرم

از ساعت ۲۰ و ۴ دقیقه سه شنبه ۱۷ اردیبشهت شروع کردم 😄 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا یه بار باید جواب بدی تا طرف پروو نشه و اگه سکوت کنی نمیگه از خانمی طرف میگه طرف دور از جون احمق ...

دقیقا دقیقا چیزی که 3روزپیش سرمن اومد کاملادرسته 👍👍👍👍👍

خدابهم بچه نداد۱۰سال شده 💔داغونم داغون🥲

من زیاد جواب نمیدم اما اگر دیدم کارش رو تکرار کرد یه جوری میترکونمش که تا عمر داره جرعت نکنه باز بهم حرف بزنه.قبلا خیلی جواب میدادم الان یکم بهتر شدم

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
سواری دادن که نه اما اینکه طرف رو پشم حساب نکنی که بدتر میسوزه

من خودمم اینجوریم خیلی حوصله بحث کردن ندارم مخصوصا ک اونایی ک با حرفاشون ناراحتم میکنن خاله زنک هستن دوس ندارم مثه اونا باشم و منم خاله زنک به نظر بیام.ولی اگ یکی یه حرفی بزنه ک دلم بسوزه .از عمد هم بگه که ناراحت بشم حتما جوابشو میدم 

اکثر کسایی که فک میکنن الان چقد قشنگ انداختن تو کار طرف   در واقع خودشونو با حاضر جوابیشون ضایع ...

آره عزیزم اینکه آدم یوقتایی از حق خودش دفاع کنه که لازمه

اما اینکه برا هر حرفی یه چیزی تو آستین داشته باشه خیلی زشت بنظر میاد

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)
دقیقا دقیقا چیزی که 3روزپیش سرمن اومد کاملادرسته 👍👍👍👍👍

چی سرت اومد عزیزم

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)
آره عزیزم اینکه آدم یوقتایی از حق خودش دفاع کنه که لازمه اما اینکه برا هر حرفی یه چیزی تو آستین داش ...

نظر منم همینه دقیقا باهات موافقم استارتر  حاضر جوابی زیاد اصلا جذاب نیست و اتفاقا حماقت ادمو زیاد مبکنه چون ادمو جسور تر میکنه احمق ترم میکنه

از ساعت ۲۰ و ۴ دقیقه سه شنبه ۱۷ اردیبشهت شروع کردم 😄 
نظر منم همینه دقیقا باهات موافقم استارتر  حاضر جوابی زیاد اصلا جذاب نیست و اتفاقا حماقت ادمو زی ...

آره عزیزم همینطوره

من حاضر جوابی رو نمیپسندم اصلا..احساس میکنم سطح فرهنگ آدم میاد پایین..کسی هم متلکی بگه بی محلیش میکنم

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
چی سرت اومد عزیزم

عزیزم میخواستم تاپیک کنم ولی چون بلدنیستم  حذف کنم تاپیک هام رو نزدم 4سال بود هرچی مادرشوهرم ایناتیکه مینداختن با3تادختراش که مجردن هیچ چی نمیگفتم چون خیلی میترسم ازشون شنبه مامانم ناهاردعوت کرد وقتی باهمسرم میرفتم اون رفت من توراه پله هابودم بازمادرشوهرم شروع کردوبازم من نتونستم جواب بدن توماشین به همسرم گفتم من دیگه این خونه برنمیگردم اونم برگشته بودبه مادرش گفته بود4ساله دارین اذیتش میکنین چی ازجونش میخوایین پاشده بوداومده بود خونه ی مادرم که من چی گفتم وفلان باخواهرشوهرم منم تواین 4سال هرچی سکوت کرده بودم چون پدرومادرم پیشم بودن نترسیدم وبهشون گفتم وخودموخلاص کردم ولی دعوای بدی شد 

خدابهم بچه نداد۱۰سال شده 💔داغونم داغون🥲

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792