یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.
اصلا رو انتخابم مردد هستم از طرفي اون خيلي پافشاري ميكنه كلا جمعه ي قبل برا اولين بار همو ديديم ا ...
دلیل تردیدت چی هست
اگر مسائل مهمه زمان کمکی نمیکنه
اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.
ميشه بياي خصوصي برات بگم كلا اين روزام پر از نگرانيه
آره
من ادم با برنامه ريزي هستم چ جوري بهش بگم ديدار هاي يهويي نخواد؟
خیلی راحت مثلا الان زنگ میزنه برا عصر ،،،شما در کمال آرامش با لحن شمرده آرام و درایت زنانه و مقتدر بهش بگو من برای جمعه بعد ازظهر برنامه ریزی کردم برا امروز برنامه دیگه دارم دوتا نکته در عین لطافت اصلا صمیمی نشو دوم اینکه خیلی برا مردا توضیح نده در غیرانتفاعی صورت از جذابیت کاسه میشه ،،،،
وزن فعلی ۹۶ هدف اول ۸۹ وزن هدف اخر۷۴ قد ۱۶۶ من مطمینم با صبر و تلاش به هدفم میرم