2777
2789
عنوان

تولد زنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2633 بازدید | 192 پست
خانمم  اگ حوصله ی گوشی گرفتن داشت بجاش تو همین سایت بود ولی  از اون دسته خانماست که درمقاب ...

همسرتون بسیار اشتباه بزرگی میکنه وقتی شما اینجایی حوصله گوشی دست گرفتن نداره

در مورد هدیه هم من نمیدونم خانم شما طرز فکرش چیه و چرا با این قضیه کنار میاد فقط میدونم ما زنها بیخودی به کسی باج نمیدیدم اگر در مقابل گشتن شما توی نی نی سایت سکوت کرده مطمئن باش دلیلی داره حواست رو بیشتر بده به زندگیت برادر😬

من اگر روزی بفهمم همسرم رفته توی نی نی سایت از زنهای غریبه برای هدیهء من مشورت گرفته اون هدیه رو اول میکنم توی حلقش بعدشم ازش طلاق میگیرم بدونه شک چون به هیچ عنوان چنین مردی رو لایق خودم و زندگیم نمیدونم

.Pain🔥you made me a believer

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرتون بسیار اشتباه بزرگی میکنه وقتی شما اینجایی حوصله گوشی دست گرفتن نداره در مورد هدیه هم من نمی ...

ممنون شایدم درحقیقت اینطوری باشه معلومه نه من لایق محبتا و طرز بیان حرفای شمابودم  نه شما انقد پایین که هم نشین من

چون همسر من هیچوقت ندیده و نشناخته به جنس خودش توهین نمیکنه 

بخاطر همین النم کنار من 

مرد کردستان .زندگی ارزشش داره اگ جنگی برای عصبات نباشـــ فرقی نداره کجا زندگی میکنی .برای همسر زندگیت خروس بی محل نباش... که مرغ پرکندش کنی.ارامش را به دیگران بده بعد طالبش باش.
خیلی ادبیاتتون بده😐

بعضی وقتا تنها ادبیات بد نیستن طرز نگاه و افکارمون خیلی بدتر از تایپمون

مرد کردستان .زندگی ارزشش داره اگ جنگی برای عصبات نباشـــ فرقی نداره کجا زندگی میکنی .برای همسر زندگیت خروس بی محل نباش... که مرغ پرکندش کنی.ارامش را به دیگران بده بعد طالبش باش.
 بعضی وقتا تنها ادبیات بد نیستن طرز نگاه و افکارمون خیلی بدتر از تایپمون

خواهشا شما درمورد این چیرا واسه کسی نسخه نپیچ و از در موعظه و نصیحت وارد نشو که خنده آوره

دیگه ام حوصله ی صحبت تو این تاپیکو ندارم 

هرچی پشت سرم حرف بزنین راضی نیستم

دیش دیری دیرین ماشالا شنبلیله جون ماشالا...🙂
سلام دوست عزیز باید تاپیک میزدی برای تولد یه خانم چه هدیه ای خوبه نه اینکه بگی تولد زنم .البته ب ...

شما چطور شبا معمولا ۱۱،۱۲ میای سایت بعد صبح هم از ۵ بیداری؟ چقد ایده آل ساعت خوابتون ، 

اگه مردی بیا ایران ،زن باش
اقای روشنفکر بااین تاپیکت ک همه رو بجون هم انداختی تشریف ببر حالا کادوتوبخر تاپیکتم قفل کن

باقفل کردن تاپیک من   کاربر x و کاربرy دیگ ندیده نشناخته به ناموس کسی توهین نمیکنن یا به جنس خودشون بد نام نمیکنن طرز فکرشون عوض میشه

درختی که ریشه ش سیاه و سمی باشه میوه هاشم تا اخر سمی میمونن

من چون جنس مخالفم تاپیکم چشم گیر ولی اگه دقت کنی این کاربرا تو تاپیک هم جنس خودشونم  دقیق همین برداشت همین افکارو داره 

هروقت کسی یاد گرفت  تاپیکی که استارش و متنش به کمالات میلش سازگار نیست نباید شرکت کنه و نظر بده اونوقت که دیگ کسی به کسی توهین نمیکنه کسی هم باطنش رو نمیشه

همسرتون بسیار اشتباه بزرگی میکنه وقتی شما اینجایی حوصله گوشی دست گرفتن نداره در مورد هدیه هم من نمی ...

من که مجردم ولی اگه یه روز همسرم به خاطر هدیه من بره تو چنین سایتی و نظر سنجی کنه دورش میگردم که اینقدر برام وقت گذاشته و سر سری نرفته طلافروشی یه تیکه برداره

ممنون شایدم درحقیقت اینطوری باشه معلومه نه من لایق محبتا و طرز بیان حرفای شمابودم  نه شما انقد ...

من به جنس خودم توهین نکردم

به شمام توهین نکردم

به عنوان یه زن هم جنس خودم رو میشناسم و مطمئنم هیچچچچچچچچچچچچچچچچچچچ زنی و هیچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچ زنی و هیچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچ زنی در مقابل حرف زدن شوهرش با زنهای دیگه سکوت نمیکنه مگر به دلیلی

.Pain🔥you made me a believer

خواهشا شما درمورد این چیرا واسه کسی نسخه نپیچ و از در موعظه و نصیحت وارد نشو که خنده آوره دیگه ام ح ...

من بهت قول میدم کسی پشت سر شما حرف نمیزنه نمیخواستم تاپیکو قفل کنم ولی بخاطر ارامش دلتون همین الن تاپیک میبندم 

سعی کن هرجاییم وارد میشی عقایدت تو دل خودت نگه داری به عقاید همه احترام بزاری

من به جنس خودم توهین نکردم به شمام توهین نکردم به عنوان یه زن هم جنس خودم رو میشناسم و مطمئنم هیچچ ...

چند بار دیگه هم عرض کردم نیت ادم برای دید و برداشت از هرچیزی مهمه خانم نسبتا محترم

باقفل کردن تاپیک من   کاربر x و کاربرy دیگ ندیده نشناخته به ناموس کسی توهین نمیکنن یا به جنس خو ...

ببینید جناب

هدیه های طراحی شده که یه قسمتیشون مربوط به اون شخص هست و نشون دهنده شناخت شما از فرده خیلی لذت بخشه حتی اگه کوچیک باشه 

میتونید ماگ حرارتی،،، تیشرت،،، یا چراغ خواب طراحی با عکسشو به هدیه اصلیتون اضافه کنین،،،  به علاوه یه نامه که توش از خوبیاش تشکر کردین و از حضورش در کنارتون قدردانی،،

گل رز سرخ هم فراموش نشه