2777
2789
عنوان

تولد زنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2633 بازدید | 192 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مثل پاتریک نگاه میکنه بعضی وقتا هم میگه بده من بخونم😁😁😁😁  البته الان که با دو تا بچه و دغد ...

اخی عزیزم. ایشالا خدا بچه هاتو حفظ کنه. ولی کارتون خیلی بنظرم جالب اومد👍❤

همونlia73 سابقم
ایشالا ک هر وا بیت. عشق وخوشه ویستی خوت و خاتونکت بردوام بیت

ممنون گلی من  هروها بو خوتو پاشا کت

مرد کردستان .زندگی ارزشش داره اگ جنگی برای عصبات نباشـــ فرقی نداره کجا زندگی میکنی .برای همسر زندگیت خروس بی محل نباش... که مرغ پرکندش کنی.ارامش را به دیگران بده بعد طالبش باش.
خفه شو ، دیدی محلت نمیدم خودتو چپوندی تو بحث، ازونایی هستی که هیشکی هیچوقت بهت محل نمیزاره قشنگ تابل ...

خب وقتی تاپیکی برعلیه میلتونه بجای فحش دادن به استارتر و کاربرها از تاپیک خارج شید حرف زدن آدم یعنی شخصیتش 

خدایا میشه سال‌99 رو حذف کنیم دوباره نصب کنیم آخه این ویروس داره🥺😬
من عقده ای ندارم فقط یه لحظه خودمو گذاشتم جای زن این آقا برو به لاس زدنت با شوهر مردم ادامه بده. من ...

اره اره معلومه اصلا عقده نداری😂😂

لاس بزنمم ب خودم مربوطه تو زندگیم هیچوقت ب علف هرز اجازه ندادم ناراحتم کنه چ برسه ب توئه عقده‌ای ریپ نکن بدتر میسوزونمتا بای😜♥️

❌❌❌👉لایک نکن لطفا👈❌❌❌
گمشو بابا دیوونه انقدر داداش داداش کن تا از عقده بمیری همینکه به یه مرد توی یه سایت میگی داداش از ع ...

😂😂😂😂من چون داداش ندارم بهش میگم داداش 

میرم بخوابم ولی سعی کن دیگه اینجور عقده گشایی نکنی خوب نیست😂😂

خب وقتی تاپیکی برعلیه میلتونه بجای فحش دادن به استارتر و کاربرها از تاپیک خارج شید حرف زدن آدم یعنی ...

به شما چه ربطی داره خانم؟

حوصله ی شمارو دیگه ندارم ولم کن

دیش دیری دیرین ماشالا شنبلیله جون ماشالا...🙂
😂😂😂😂من چون داداش ندارم بهش میگم داداش  میرم بخوابم ولی سعی کن دیگه اینجور عقده گشایی نکنی ...

شما به دل نگیر قرار نیست با هر حرفی  عکسالعمل نشون بدی شاید از مسئله ی دیگه ایی نگران باشه بخواد با این رو نمایی ظاهری یکم اروم بشه بجاش عکس برخورد خودشو نشون بده راه غلطشو بهش بگو

مرد کردستان .زندگی ارزشش داره اگ جنگی برای عصبات نباشـــ فرقی نداره کجا زندگی میکنی .برای همسر زندگیت خروس بی محل نباش... که مرغ پرکندش کنی.ارامش را به دیگران بده بعد طالبش باش.