2777
2789
عنوان

تولد زنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2633 بازدید | 192 پست
خوشبختم از اشنایی با برادر کورد✌️

همچنین من که از قبل خوشبخت بودم که از طایفه ی کردی مث شمام

مرد کردستان .زندگی ارزشش داره اگ جنگی برای عصبات نباشـــ فرقی نداره کجا زندگی میکنی .برای همسر زندگیت خروس بی محل نباش... که مرغ پرکندش کنی.ارامش را به دیگران بده بعد طالبش باش.
گمشو بابا حوصله ی آدمای عقده ای که تا یه مذکر میبینن آب از لب و لوچشون میریزه و دنبالش موس موس میکنن ...

عفت کلام ندارین شما، کسیم مجبورتون نکرده بیایی تاپیکی ک جنس مخالف باشه، هیچوقتم جمع نبند ک برین لاس بزنین برات گرون تموم میشه بعضی وقتا ازمن گفتن😎

❌❌❌👉لایک نکن لطفا👈❌❌❌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چ شوهر خوبی داری ک به شعرات گوش میده قدرشو بدون 

خخخخخخ تازه براش معنی هم میکنم😁😁😁😁😁

غیر قابل تحملم ها قشنگ رو اعصابم

خدایا میشه سال‌99 رو حذف کنیم دوباره نصب کنیم آخه این ویروس داره🥺😬
راستی خانومتون بره ی سایت مردونه همینجور مث خودشما حرف بزنه ناراحت نمیشی؟فقط ی سواله تیکه ننداختما ج ...

خانمم  اگ حوصله ی گوشی گرفتن داشت بجاش تو همین سایت بود ولی  از اون دسته خانماست که درمقابل سنش بشدت زندگی دور لز جمعیت علاقه داره  والا  انقد بهش اعتماد دارم که در میان یه لشکر مرد از همشون مردتر بیرون بیاد

مرد کردستان .زندگی ارزشش داره اگ جنگی برای عصبات نباشـــ فرقی نداره کجا زندگی میکنی .برای همسر زندگیت خروس بی محل نباش... که مرغ پرکندش کنی.ارامش را به دیگران بده بعد طالبش باش.

بنظرم ی جشن بگیر سورپرایزش کن  کادویی هم ک میخوای بدی تو جعبه کادوهای جادویی ترجیحا با عکسای دونفرتون باشه. 

شاخه گلم میتونی صبح بزاری تو سینی صبحونش بدی بهش😍

همسرم اینکارو کرد تا ی ماه هنگ بودم😇😇

🌹لطفا برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹
خانمم  اگ حوصله ی گوشی گرفتن داشت بجاش تو همین سایت بود ولی  از اون دسته خانماست که درمقاب ...

ایشالا ک هر وا بیت. عشق وخوشه ویستی خوت و خاتونکت بردوام بیت

همونlia73 سابقم
يه زن فقط اغوش و بوسه و حمايتش خوشحالش ميكنه  وگرنه گل و كادو و كيك بهانه اي واسه هم ...

خوشبختانه از لحاظ عاطفی باوجود اینکه طبعمم طابعیت زن

همیشه در قبالش بودم نه سعی کردم بیشتر باشه ن کمتر چون ازاون دسته زنای بی فرهنگ نیست که از محبت خار بشه

خب عکس العمل شوهرت چیه😂😂😂 

مثل پاتریک نگاه میکنه بعضی وقتا هم میگه بده من بخونم😁😁😁😁

البته الان که با دو تا بچه و دغدغه های زندگی اینا توش خیلی کمرنگ شده😣😣😣😣😣😣😣

خدایا میشه سال‌99 رو حذف کنیم دوباره نصب کنیم آخه این ویروس داره🥺😬