قبلا اصلا یه جور دیگ بودم ولی امروز اینو گفت کلا یه جور دیگ شدم
میخوام واسش یه تولد بگیرم البته فقط خودمو خودش باشیم بنڟرتون بهترین کادویی که خوشحالش کنه چیه
مرد کردستان .زندگی ارزشش داره اگ جنگی برای عصبات نباشـــ فرقی نداره کجا زندگی میکنی .برای همسر زندگیت خروس بی محل نباش... که مرغ پرکندش کنی.ارامش را به دیگران بده بعد طالبش باش.
همچنین من که از قبل خوشبخت بودم که از طایفه ی کردی مث شمام
مرد کردستان .زندگی ارزشش داره اگ جنگی برای عصبات نباشـــ فرقی نداره کجا زندگی میکنی .برای همسر زندگیت خروس بی محل نباش... که مرغ پرکندش کنی.ارامش را به دیگران بده بعد طالبش باش.
راستی خانومتون بره ی سایت مردونه همینجور مث خودشما حرف بزنه ناراحت نمیشی؟فقط ی سواله تیکه ننداختما ج ...
خانمم اگ حوصله ی گوشی گرفتن داشت بجاش تو همین سایت بود ولی از اون دسته خانماست که درمقابل سنش بشدت زندگی دور لز جمعیت علاقه داره والا انقد بهش اعتماد دارم که در میان یه لشکر مرد از همشون مردتر بیرون بیاد
يه زن فقط اغوش و بوسه و حمايتش خوشحالش ميكنه وگرنه گل و كادو و كيك بهانه اي واسه هم ...
خوشبختانه از لحاظ عاطفی باوجود اینکه طبعمم طابعیت زن
همیشه در قبالش بودم نه سعی کردم بیشتر باشه ن کمتر چون ازاون دسته زنای بی فرهنگ نیست که از محبت خار بشه