2777
2789
عنوان

فیلم زایمان

452 بازدید | 33 پست

بنظرتون کار درستیه شوهر آدم فیلم زایمان طبیعی و سزارین رو ببینه؟؟ 

بنظرتون پس فردا دل رحم میشه یا سنگ دل؟مثلا میگن بیچاره زنم چه زجری میکشه یا میگن این که انقد جون داره فلان کا. و فلان کار هم بکنه چیزیش نمیشه...

خدایی زن های قدیم چجوری ده تا بقول خودشون شکم میاوردن؟

تعداد رای : 28
نظرسنجی
خوبه ببینه
15
53%
بد ببینه
13
46%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نه تنها زایمان طبیعی بلکه از نظر روانشناسی کارهای ساده مثل شیو یا اپیلاسیون بیکینی هم بهتره جلوی همسر انجام ندید! چون مردها چشمی هستن یک جورایی اون حس لطافت و زیبایی رو در نظر شوهر از دست میدید 

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
دردای اولش اره ولی از پایین نه  من شنیدم مرد و سرد میکنه

منم یبار قبلنا کامل دیدم تازگیا اصلا کامل پیدا نمیکنم ...همش درد کشیدنا هست و بچه رو میذترن رو مادر و بندش رو قطع میکنن...اینا رو ببینه بازم سرد میشه بنظرتون؟

عزیزم نه تنها زایمان طبیعی بلکه از نظر روانشناسی کارهای ساده مثل شیو یا اپیلاسیون بیکینی هم بهتره جل ...

درسته حرفتون ...ولی زورم میاد این همه زجر رو هیچی ازش نمیدونن و به فکر بچه تپل و قشنگن

منم یبار قبلنا کامل دیدم تازگیا اصلا کامل پیدا نمیکنم ...همش درد کشیدنا هست و بچه رو میذترن رو مادر ...

نه اگر کامل نباشه مشولی نیست بدن زنو نبینه که چقدر باز شده و خونریزی و اینا داره ی روانشناس میگفت که تاثیر مستقیم داره حتی خارج از کشور پایینو نمیبینن مردا فقط کنار زنشون هستن

من کاربر قدیمی هستم بسته بودم دوباره اومدم
درسته حرفتون ...ولی زورم میاد این همه زجر رو هیچی ازش نمیدونن و به فکر بچه تپل و قشنگن

خب اگه چنین هدفی داری میتونی متن ها یا تجربه هایی که راجع به درد زایمان وسختی هاش نوشته شده براش بخونی و خودتم آب و روغنش رو زیاد کنی😂 به هرحال من جای شما باشم راههای دیگه رو امتحان میکنم

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
نه اگر کامل نباشه مشولی نیست بدن زنو نبینه که چقدر باز شده و خونریزی و اینا داره ی روانشناس میگفت که ...

ممنون از راهنماییتون ...من خودمم باورم نمیشه چنین اتفاقی میفته برا زنها...خدا بدادم برسه