2777
2789
عنوان

فیلم زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 33 پست
ممنون از راهنماییتون ...من خودمم باورم نمیشه چنین اتفاقی میفته برا زنها...خدا بدادم برسه

جیگرتو عزیزم

طبیعته دیگه و واقعا هم خیلی سخته منم دوتا سز شدم ولی همیشه وحشت طبیعی با منه خواهرم خیبی سخت زایمان کرد و همیشه یادم میمونه

من کاربر قدیمی هستم بسته بودم دوباره اومدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جیگرتو عزیزم طبیعته دیگه و واقعا هم خیلی سخته منم دوتا سز شدم ولی همیشه وحشت طبیعی با منه خواهرم خی ...

خیلی بده...من فیلماشونو دیدم از هر دو وحشت دارم ...هر ماه میگفتم چرا باردار نمیشم الان مث چیز تو  گل گیرکردم

خیلی بده...من فیلماشونو دیدم از هر دو وحشت دارم ...هر ماه میگفتم چرا باردار نمیشم الان مث چیز تو&nbs ...

بهش فکر نکن خدا به ادم قدرت میده مثبت فکر کن

هر چی خیره پیش بیاد

الان بارداری گلم؟؟؟؟

عزیزم نه تنها زایمان طبیعی بلکه از نظر روانشناسی کارهای ساده مثل شیو یا اپیلاسیون بیکینی هم بهتره جل ...

آفففرین نظرت کامل بود

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

آره ...۲۵ هفتمه...

ای جاااانم مبارکه

اصلا به زایمان فکر نکن و اصلااااا فیلم زاینان نبین مخصوصا طبیعی اصلاااا نبین

فقط به سلامتی خودتو فندقت فکر کن

درسته حرفتون ...ولی زورم میاد این همه زجر رو هیچی ازش نمیدونن و به فکر بچه تپل و قشنگن

عزیزم اگر مردی بخواد درک کنه با گفتن دو جمله درک میکنه دیگه نیازی ب دیدن نیست که 

آخه مگه خودشون نمیدونم واقعا 

و اینکه دیدن فیلم های این چنینی برای بانوان هم اثر منفی داره چه برسه ب آقایون  

بنظر منم لحظه زایمان و نبینه بهتره 

درد کشیدن و اینا مشکلی نداره

شوهر منم موقع دردکشیدن کنارم بود دستش تو دستم

ولی لحظه ی آخر بردنم اتاق زایمان و شوهرمم رفت بیرون

بعدشم اصلا استرس نداشته باش ان شاءالله که زایمان راحتی داری 

مال من که عااالی بود