2777
2789
عنوان

جهیزیه

256 بازدید | 38 پست

بچه ها سلام ب نظرتون چ وسايلی تو جهیزیه بلا استفادست

من غذاساز گرفتم میخوام گوشت کوب برقیم بگیرم مامانم میگه قهوه ساز بگیر اما ما ک قهوه خور نیستیم گوشت کوب برقی کاربردیه؟

تیکر عروسیمه😇💑...وقتی ازم دوری دلتنگی رو قلب من آواره💟هرجا برم فکرت حتی ی شب تنهام نمیزاره💟وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه💟هرجا برم دورم هرجا بری دوری غربت تموم عالمه💟حال دلم با تو خوشه..‌‌‌......💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای سوپ نینی خوبه . قهوه ساز بستگی به خودتون داره اگه نمیخورید از این کوچکا که رو گاز میذارن بگیر که اگه هوس کردین باشه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
غذا ساز الکی گرفتی  قهوه ساز نگیر  گوشتکوب برقی هم بخر ک ب جای همزن هم میشه استفاده کنی& ...

همزن دارم...غذاساز ینی خوب نیس؟

تیکر عروسیمه😇💑...وقتی ازم دوری دلتنگی رو قلب من آواره💟هرجا برم فکرت حتی ی شب تنهام نمیزاره💟وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه💟هرجا برم دورم هرجا بری دوری غربت تموم عالمه💟حال دلم با تو خوشه..‌‌‌......💞

وقتی غذاساز داری چرا دیگه گوشتکوب برقی؟ غذاساز همون کارو انجام میده دیگه 

قهوه خور هم که نیستی به نظرم قهوه سازم گرفتنش الکیه 

🏴🏳️💙❤️💚... این جهان کوه است و فعل ما ندا، از نداها سوی ما اید صدا 💙💚❤️ 

من از غذا سازم استفاده میکنم چون همه چی داره برای سبزی خرد کردن اسیاب کردن یا مخلوط کن همرو استفاده میکنم

ولی قهوه ساز نگرفتم

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  

اگه اسیاب و مخلوط کن و سبزی خرد کن جدا گرفتی غذا ساز دیگه بدرد نمیخوره

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه