2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 38 پست

مخلوط کن و آسیاب کن اینا همش تو آبمیوه گیری هس 

سبزی خوردن کن هم ک آدم سبزی خورد کرده آماده نیخزه خودش اذیت نمیکنه پاک کنه و بشوره و... 

میمونه گوشت چرخ کردن ک من ترجیح میدم جایی ک گوشت چرخ میکنم جدا باشه بو نگیره 

همون چرخ گوشت جدا میخزم

💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی غذاساز داری چرا دیگه گوشتکوب برقی؟ غذاساز همون کارو انجام میده دیگه  قهوه خور هم که نیستی ...

آخه میگن گوشت کوب برقی واسه کارای دم دستی روزانه خوبه استفادش آسونه هرروز ک نمیشه غذاساز رو ب این بزرگی استفاده کرد واسه کارای روزانه

تیکر عروسیمه😇💑...وقتی ازم دوری دلتنگی رو قلب من آواره💟هرجا برم فکرت حتی ی شب تنهام نمیزاره💟وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه💟هرجا برم دورم هرجا بری دوری غربت تموم عالمه💟حال دلم با تو خوشه..‌‌‌......💞
نه باهاش میخای چیکار کنی ینی؟  هر روز کلی وسایل باید بیاری بیرون و بشوری و... خسته کنندست  ...

غذاسازم خلال کن و رنده های مختلف داره میکس داره و گوشتم باهاش چرخ میشه

تیکر عروسیمه😇💑...وقتی ازم دوری دلتنگی رو قلب من آواره💟هرجا برم فکرت حتی ی شب تنهام نمیزاره💟وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه💟هرجا برم دورم هرجا بری دوری غربت تموم عالمه💟حال دلم با تو خوشه..‌‌‌......💞
آخه میگن گوشت کوب برقی واسه کارای دم دستی روزانه خوبه استفادش آسونه هرروز ک نمیشه غذاساز رو ب این بز ...

والا چی بگم هر چی خودت صلاح می دونی گلم 

انشاالله خوشبخت بشی ❤️

راستی اگه خواستی اینجا سر بزن ممکنه کمکت کنه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2655646/تاپیک-جامع-و-دایمی-جهیزیه?postId=87652471

🏴🏳️💙❤️💚... این جهان کوه است و فعل ما ندا، از نداها سوی ما اید صدا 💙💚❤️ 
الان ک خریذی دیگه کیفش ببر 😍😍😍

پشیمون نیستم هرچقدم وسیله اضافی باشه من پونصد خریدم الان شده ی تومن پس خداروشكر😁

من فقط از چاي سازو گوشت كوب برقي و سولاردوم استفاده كردم تاحالا با زودپز

سولاردوم همون توستره؟