faeze78 مدیر عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 565 عنوان جهیزیه | مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 38 پست بچه ها سلام ب نظرتون چ وسايلی تو جهیزیه بلا استفادستمن غذاساز گرفتم میخوام گوشت کوب برقیم بگیرم مامانم میگه قهوه ساز بگیر اما ما ک قهوه خور نیستیم گوشت کوب برقی کاربردیه؟ تیکر عروسیمه😇💑...وقتی ازم دوری دلتنگی رو قلب من آواره💟هرجا برم فکرت حتی ی شب تنهام نمیزاره💟وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه💟هرجا برم دورم هرجا بری دوری غربت تموم عالمه💟حال دلم با تو خوشه........💞 1398/02/02 | 23:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهرسا76 عضویت: 1396/06/19 تعداد پست: 3302 پلو پز .سرخ کن کاربردی نیس من تا حالا استفاده نکردم ازشون تمام دنیام ♡♡همسرم وپسرم♡♡❤❤❤
ماما_کوچولوو عضویت: 1398/01/31 تعداد پست: 3758 مخلوط کن و آسیاب کن اینا همش تو آبمیوه گیری هس سبزی خوردن کن هم ک آدم سبزی خورد کرده آماده نیخزه خودش اذیت نمیکنه پاک کنه و بشوره و... میمونه گوشت چرخ کردن ک من ترجیح میدم جایی ک گوشت چرخ میکنم جدا باشه بو نگیره همون چرخ گوشت جدا میخزم 💜
faeze78 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 565 وقتی غذاساز داری چرا دیگه گوشتکوب برقی؟ غذاساز همون کارو انجام میده دیگه قهوه خور هم که نیستی ... آخه میگن گوشت کوب برقی واسه کارای دم دستی روزانه خوبه استفادش آسونه هرروز ک نمیشه غذاساز رو ب این بزرگی استفاده کرد واسه کارای روزانه تیکر عروسیمه😇💑...وقتی ازم دوری دلتنگی رو قلب من آواره💟هرجا برم فکرت حتی ی شب تنهام نمیزاره💟وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه💟هرجا برم دورم هرجا بری دوری غربت تموم عالمه💟حال دلم با تو خوشه........💞
faeze78 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 565 نه باهاش میخای چیکار کنی ینی؟ هر روز کلی وسایل باید بیاری بیرون و بشوری و... خسته کنندست ... غذاسازم خلال کن و رنده های مختلف داره میکس داره و گوشتم باهاش چرخ میشه تیکر عروسیمه😇💑...وقتی ازم دوری دلتنگی رو قلب من آواره💟هرجا برم فکرت حتی ی شب تنهام نمیزاره💟وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه💟هرجا برم دورم هرجا بری دوری غربت تموم عالمه💟حال دلم با تو خوشه........💞
lalisaaaaa عضویت: 1397/04/30 تعداد پست: 8187 آخه میگن گوشت کوب برقی واسه کارای دم دستی روزانه خوبه استفادش آسونه هرروز ک نمیشه غذاساز رو ب این بز ... والا چی بگم هر چی خودت صلاح می دونی گلم انشاالله خوشبخت بشی ❤️راستی اگه خواستی اینجا سر بزن ممکنه کمکت کنهhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2655646/تاپیک-جامع-و-دایمی-جهیزیه?postId=87652471 🏴🏳️💙❤️💚... این جهان کوه است و فعل ما ندا، از نداها سوی ما اید صدا 💙💚❤️
ماما_کوچولوو عضویت: 1398/01/31 تعداد پست: 3758 غذاسازم خلال کن و رنده های مختلف داره میکس داره و گوشتم باهاش چرخ میشه الان ک خریذی دیگه کیفش ببر 😍😍😍 💜
faeze78 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 565 الان ک خریذی دیگه کیفش ببر 😍😍😍 پشیمون نیستم هرچقدم وسیله اضافی باشه من پونصد خریدم الان شده ی تومن پس خداروشكر😁 تیکر عروسیمه😇💑...وقتی ازم دوری دلتنگی رو قلب من آواره💟هرجا برم فکرت حتی ی شب تنهام نمیزاره💟وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه💟هرجا برم دورم هرجا بری دوری غربت تموم عالمه💟حال دلم با تو خوشه........💞
مرجان1377 عضویت: 1397/04/24 تعداد پست: 249 من فقط از چاي سازو گوشت كوب برقي و سولاردوم استفاده كردم تاحالا با زودپز
faeze78 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 565 من فقط از چاي سازو گوشت كوب برقي و سولاردوم استفاده كردم تاحالا با زودپز سولاردوم همون توستره؟ تیکر عروسیمه😇💑...وقتی ازم دوری دلتنگی رو قلب من آواره💟هرجا برم فکرت حتی ی شب تنهام نمیزاره💟وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه💟هرجا برم دورم هرجا بری دوری غربت تموم عالمه💟حال دلم با تو خوشه........💞
یه_مردادی_دواتیشه عضویت: 1397/12/26 تعداد پست: 11858 ساندويچ سازم خوبه چیکار میکنه؟ مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
ماما_کوچولوو عضویت: 1398/01/31 تعداد پست: 3758 من فقط از چاي سازو گوشت كوب برقي و سولاردوم استفاده كردم تاحالا با زودپز با گوشت کوب برقی میشه خورد کرد؟ 💜
ماما_کوچولوو عضویت: 1398/01/31 تعداد پست: 3758 پشیمون نیستم هرچقدم وسیله اضافی باشه من پونصد خریدم الان شده ی تومن پس خداروشكر😁 ای ول چ مارکی 💜