2777
2789
عنوان

حاملگی و معده درد؟!!!

3556 بازدید | 11 پست

کیا وقتی فهمیدن باردارن معده درد هم همراش داشتن؟یعنی یکی از علائم حاملگیتون معده درد بود و ترش کردن که بعدا فهمیدید باردارید؟؟؟

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ک از ماه اول تا ماه اخر معدم درد میکرد ..روزی دو تا قرص میخوردم 😥😥

یعنی وقتی فهمیدی بارداری معده درد هم شروع شد؟من الان به بارداریم مشکوکم چون یه هفته است معده درد دارم و هرچی میخورم ترش میکنم البته دوهفته پیش زود ازمایش دادم و متفی بود اما خواهرم تا سه ماهگیش که حامله بود و نمیدونست همش معده درد داشت میشه منم حامله باشم البته سونو واژینال کردم دکتر گفته احتمال بارداریت هست

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
من داشتم

از کی داشتی عشقم؟من بد معده درد دارم مخصوصا وقتی غذا میخورم 

یعنی وقتی فهمیدی بارداری معده درد هم شروع شد؟من الان به بارداریم مشکوکم چون یه هفته است معده درد دار ...

احتمالش هست ..

من ک از اوایل بارداریم سوزش معدمم شروع شد .

حاجی ناموسا گزارش نزن   ده تا کاربریم الکی تعلیق شد  هر کی گزارش زد واگذارش میکنم ب خدا  
احتمالش هست .. من ک از اوایل بارداریم سوزش معدمم شروع شد .

اره منم 2 فروردین پریود شدم تا 6 فروردین بعدش دو روز بعد نزدیکی و بعدش افتادم به لکه بینی قهوه ایی هیچوقتم اینجور نبودم رفتم دکتر سونو کرد گفت احتمال بارداریت هست قرص دوفاستون داد امروز صبح تمام شد قرصهام منتظرم تا چند روز ببینم پریود میشم یا نه که اگر نشدم برم ازمایش بارداری ولی یه هفته هم هست خیلی سوزش معده دارم 

از وقتی فهمیدم آز دادم داشتم بعد اینکه یکی دو بار هم شبا تو خواب ضعف شدید داشتم

منم همینجورم پس دعا کن که منم حامله باشم 

اره منم 2 فروردین پریود شدم تا 6 فروردین بعدش دو روز بعد نزدیکی و بعدش افتادم به لکه بینی قهوه ایی ه ...

انشاءالله ک بارداری ..

حاجی ناموسا گزارش نزن   ده تا کاربریم الکی تعلیق شد  هر کی گزارش زد واگذارش میکنم ب خدا