2777
2789
عنوان

ازرویای مجردی تاواقعیت زندگی متاهلی....

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 73 پست
عزیزدل میشه نکات کلیدی درانتخاب درست روبفرماییدخیلی مشتاقم تجربیات شماروبشنوم

انتخاب درست اولیش اینه که ظاهرش لحظه ی اول به دلت بشینه یعنی ثانیه اول جذبش بشی نه اینکه عاشقش بشیها...فقط کشش ایجاد شه

دوم معنای خط قرمز و زرد تو انتخابو بدونی و قبل از ازدواج بنویسیش

خط قرمز یعنی چیزهایی که به هیچ عنوان در همسرت برات قابل قبول نباشه ...به هیچ وجه و بدون هیچ شرطی

خط زرد یعنی چیزهایی که دوست نداشته باشی همسرت داشته باشه ولی بنا بر شرایطی حاضر باشی این خصوصیاتو قبول کنی...

مثال می زنم

به یه دختر بیست ساله میگم حاضری با یه مرد 45 ساله ازد کنی میگه نه سن خط قرمز منه

میگم اگه طرف محمدرضا گلزار باشه چی عاشقت شده ها!!

میگه خب اون فرق داره آره حتما....

این یعنی سن خط قرمزش نیست خط زردشه...

یعنی خط زردش سنه که با شرطه اینکه طرف معروف و خوشگل و عاشقش باشه سبز میشه

اما خط قرمز به هیچ عنوان سبز نمیشه با هیچ شرطی

هرکس واسه ازدواجش زیر پنج تا خط قرمز داره

اینارو بشناس و برای خودت بنویس

و به هیچ عنوان کسی که حتی یک خط قرمزتو نداره رو قبول نکن

اما خط زرد میتونه خیلی باشه نسبت به خط زرد نباید زیاد سختگیر بود فقط باید نوشت و شناختش اما مطمئنا اگه اعداد خط زردایی که فرد مورد علاقت نداره زیاد باشه خیلی به مشکل برمیخوری پس حواست باشه

بشخصه به عنوان مثال بت میگم سه تا خط قرمز داشتم قیافه به دلم بشینه

اخلاق در عین مرد بودن شاداب و جوانانه باشه و به دلم بشینه

سطح خانواده ها برابر باشن

میبینی هیچ کدوم از خط قرمزام مالی نبود!!

اما خط زردام ده پانزده تا میشد که چند تاشو شوهرم نداشت ...

بازم هیچی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسربرادرم ....من این رفتار روبه وضوح درایشون میبینم که جطوربرادرم رومجذوب کرده....درموردنزدیکانم مث ...

کاملا درست ولی اینم باید با روش خاص انجام بدی وعلا برعکس نتیجه میده ، زن داداشت پس کجاها برا خودش ارزش قایل میشه ؟ اینم مهمه

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم

اگه کسی این تاپیک رومیبینه ومیخونه چه خانوم متاهل چه مجرد وحتی اقایون که میدونن تجربه ای دارن خوشحال میشم تشریف بیارن وتجربیاتشون رودراختیارمن وبقیه دوستان قراربدن...شایدواقعا بین ماکسی واقعا به راهنمایی نیازداشته باشه و صحبت وتجربه شمابسیاربهش کمک کنه وگره گشایی کنه.....گاهی حرفی که توسط شما به زبون میادکه شایدازنظرخودتون بی اهمیت هم بیاداما همون یه زندگی رونجات بده.....پس بیایم دانش اگاهی وتجربیاتمون روباهم سهیم بشیم......ممنونم ازتموم کسانیکه نظردادن واحتمالا بیان ونظربدن....

کاملا درست ولی اینم باید با روش خاص انجام بدی وعلا برعکس نتیجه میده ، زن داداشت پس کجاها برا خودش ار ...

عزیزدلم اتفاقا زن دادشم خیلی برای خودش ارزش قائله!!!!!! باتموم محبتهایی که میکنه بااینکه خیلی جاها صبوری میکنه که شایدمن وشما فک کنیم داره حقمون ضایع میشه وارزشمون زیرسوال میره!اما به موقعش اینکارومیکنه....محبتهاش کاملا واقعیه...اختیارات خودشوداره توزندگیش....درسته خیلی جاها به نظرمیادکه داره کوتاه میاداماعملا برادرم کاری روبدون نظرخواهی ایشون انحام نمیده...یعنی کاملا خودشوتوزندگیش وجایگاهشواثبات کرده! یعنی درکناراون طنازیاودلبریااما شخصیت مستقل خودشوداره عزیزم!!!!!!!..... طنازی وزنانگی به این معنانیست همیشه وهمه جافقط مطابق میل شوهرش رفتارکنه!!!!! به این معنی نیست خودشونادیده بگیره!!! طنازی میکنه اما به این معنانیست که خودشوعروسک بدونه!!!!!!!!!خونه زندگبشومدیریت میکنه امانه این معناکه فقط وظیفش رفت وروبه!!!!!!!! دقیقا میدونه چه کاریوکجاانجام بده وکجاانجام نده...بالاخره باتوجه به تفاوتهای شخصیتی وجنسیتی بین زن ومرد...ازدیدمن خیلی مهمه چطورزندگی رومدیریت کنی....گاهی مافک میکنیم اگه کاملا مطیع باشیم زن خوبی هستیم!!!!!! یادیدمون اینه که بایددددددددجوری رفتارکنیم که حقمون ضایع نشه چون اگه بخوای کاری بکنی مردبدعادت میشه!!!!!!! زندگی متاهلی وظایف دوطرفس دیگه....زنی که بدونه چجوری رفتارکنه کجا مطیع باشه کجانباشه...کجامحبت کنه کجامقتدرباشه...کجادلبری کنه وکجاشخصیت مستقلشوبه نمایش بذاره.چنین.زنی زن زندگیه وکاملا زنانگی بلده....اینکه گاهی باب میل همسرت راه بیای حقت پایمال نمیشه...اگه این تصوروجودداشته باشه پس مرداهم بایدبگن این همه کارمیکنیم واسه زندگیمون پس حق ماهم داره ضایع میشه پس بجواریی انگاراستخدام شدیم فقط واسه پول دراوردن!!!!!! توزندگی متاهلی خیلی جاهاشرایط حکم میکنه که متناسب باشرایط رفتارکرد حتی اگه اون کارورفتارعمیقا دوس نداری انجام بدی!!!!! زنانگی همون سیاست برخوردبااقایونه...وسیاست حکم میکنه خیلی جاها حتی برخلاف میلمون  سکوت کنیم تاییدکنیم کناربیایم لجبازی روکناربذاریم تاشرایط وزمان درستش برسه ودرزمان درست اون جیزیکه میخوایم روبه کرسی بنشونیم وبدست بیاریم.....ومن دقیقا نمونه های زیادی روازاین موارددیدم ....خانوما توانایی زیادی دارن درکنترل احساستشون!!!! پس توانایی زنانگی دروجودهمه هست...اماگاهی بعضا افرادی فک میکنن زنانگی یعنی انجام کارایی که دورازشان خانوماست درحالیکه اینطورنیست واگه کسی چنین باوری داره یعنی درک درستی ازواژه زنانگی نداره...چیزیکه منم فک میکردم اما بادیدن رفتارهمسربرادرم دیدم اشتباه میکنم....والبته هرکسی باتوحه به شخصیت خودش همسرش وشرایط زندگیش سیاست خاص خودشودرزندگیش بایدپیش بگیره وتوجه به زندگی زنای موفق یه دیدکلی رودرموردبایدونبایدهابه مامیده واین به معنی این نیست دقیقا همون نسخه درزندگی ماهم همون نتیجه روخواهدداد!!!!! اما دیگه میدونیم چیامهمن چیانیستن دیگه

عزیزدلم اتفاقا زن دادشم خیلی برای خودش ارزش قائله!!!!!! باتموم محبتهایی که میکنه بااینکه خیلی جاها ص ...

آفرین دقیقا منم همینو میگم ، ولی خوش بحالت نمونه واقعی رو از نزدیک میبینی ولی من ببینمم باز یادگرفتنش هم هنر میخواد

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم
آفرین دقیقا منم همینو میگم ، ولی خوش بحالت نمونه واقعی رو از نزدیک میبینی ولی من ببینمم باز یادگرفتن ...

بله...قبول دارم...چون واژه زنانگی روهمه مامیشنویم !!! زیادم میشنویم!!!! خیلیاهم همینوبهمون توصیه میکنن!!! اما مصداقشودرزندگیمون نمیدونیم چی هست دقیقا!!!! یعنی نمیدونم دقیقا بایدچکاری روانجام بدیم وبایدونبایدهاش چیه!!!! نمیشه یه قانون کلی دادواسش چون شخصیتاباهم فرق داره شرایط زندگیا باهم فرق داره وباتوجه به اینکه هرشخصیتی یه قلق داره یه لم خاصی داره پس نحوه برخوردت بااون اقا قطعا بابقیه متفاوته!!!! پس میشه گفت همون زنانگی یه قالب کلی داره اماجزییاتش درهرزندگی متفاوته وباتوجه باهمون شرایط تعریف میشه!!!! منم خب یچیزایی کلی دراین موردستم اومده...وقبول دارم تامصداق واقعیشوتوزندگی واقعی نیبینی شایددرکش مشکل باشه واقعا

آفرین دقیقا منم همینو میگم ، ولی خوش بحالت نمونه واقعی رو از نزدیک میبینی ولی من ببینمم باز یادگرفتن ...

درموردیادگرفتنش هم بالاخره هیچ کس کامل نیست هیچکس ازاول نمیدونه چجوری برخوردکنه که...بالاخره ازطریق ازمون وخطاادم دستش میادچجووری رفتارکنه!!!! اماخب شرایطی که ادم توش قرارمبگیره مجبورت میکنه که یادبگیری!!!! قبل ازدواج خب ادم یکم شایدبه یادگیری اینچیزا اهمیت زیادی نده مطمئن باش بوقتش اشتیاقت شماروبه یادگیری این مسائل سوق خواهدداد....

عشقم من حس میکنم همسرشماازچیزی ناراحت هستن...ممکنه موضوعی ناراحتش میکنه...بایوهوای همسرباردارشوداشته ...

دقیقا هم هواسش اصلاب وضعیت من نیس.مهمونام رفتن منم از کمر درد رفتم دوش اب گرم یه ساعت گریه کردم تاخالی شدم ولی چ فایده من حاله دلم خوش نیس

یه دونه پسردارم من...قندوعسل دارم من
ما زنها تو این جامعه خیلی آسیب پذیر هستیم حتی تو خونه هامون ، پس باید اول بسیار مطالعه کنیم و آگاهی ...

من خاستم برم سرکار ک بجون بچه ی توشکمم خاهرشوهرم ب شوهرم گف زنت بایه نفررابط داره واگ بره سرکار از فردا در مغازش پره پسر و مرد میشع و زنت خرابه...بقران سه ماه زندگیم اشوب بود

یه دونه پسردارم من...قندوعسل دارم من