2777
2789
عنوان

ازرویای مجردی تاواقعیت زندگی متاهلی....

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 73 پست
انتخاب درستو میتونم کمکتون کنم اما زمانه درستو خودت باید بفهمی زمان درست وقتیه که هم آتش عشق به شرا ...

عزیزدل میشه نکات کلیدی درانتخاب درست روبفرماییدخیلی مشتاقم تجربیات شماروبشنوم

حال الانم:یه هفت ب زایمانمه حسابی کمزوذلم دردمیکنه بدشوهرم ززده خانوادشوخاهراشودعوت کرده شام من باگر ...

عزیزم این روشت نتیجه برعکس داره ، درانتظار داری اقاتون راضی بشه نه بابا باید برا خودت ارزش قایل بشی

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم بعد از اشنایی با همسرم یه سری تفکرات داشتم که چون هم رو میشناختیم دور از ذهن نبود ولی خوب تو ...

بسیارممنوم ازراهنماییت...خوشحالم که نظرشماروهم خوندم وبعنوان تجربه ای مفیدحتما بهش توجه خواهم کرد

من فکرمیکنم خانومایی که اززیبایی کمتری برخوردارهستن بیشترزنانگی به خرج میدن تااون حالا نازیبایی کمتر ...

اره موافقم ولی میشه مثال بزنین مثلا یکیو مثال بزنین

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم

من تعجب می کنم اینجا می گن از مجردی و تنهایی خسته شدیم 

والا من مجرد بودم همش درس می.خوندم بعد عصرهاش با دوستان دور .دور .بعد بستنی .شام 

تعطیلات خانه دوستان جمع بزن و برقص

حالی کردم مجردی هااااااااا

کلاس زبان .کلاس طراحی و........ آرایشگاه و مو مکی منظم .همیشه آرایش و عطرررررررر

حالا متاهلی فیس و افاده خانواده شوهر .نق همسر .بشور و بساب و بچه داری .و همش تنهایم .دیر به دیر آرایشگاه عطرم می ترسم بچه ام حساسیت بده واقعا اگه تواناییی پذیرش مسئولیت دارید ازدواج کنید وگرنه با مجردی حال کنید قشنگ حااااااالللل

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر
عزیزم این روشت نتیجه برعکس داره ، درانتظار داری اقاتون راضی بشه نه بابا باید برا خودت ارزش قایل بشی

از دیشب از کمردرد گریه کردم وقتی گف شام میان ساعت هفت بوددسگ دیربودمنم گفتم اگ میتونی شام بخر من حالم بده گف تودروغ میگی چون خانواده منن داری ادادرمیاری ک حالت بده فک کنم دلیل قهرشم شام خریده بودهرچندک شامم درس کردم بخدا

یه دونه پسردارم من...قندوعسل دارم من
حال الانم:یه هفت ب زایمانمه حسابی کمزوذلم دردمیکنه بدشوهرم ززده خانوادشوخاهراشودعوت کرده شام من باگر ...

الهی عزیزدلم...خداحفظت کنه وان شالله زایمان راحتی داشته باشی...کاش باهاش صحبت میکردی ومیگفتی نمیتونی میزبان باشی امشب رو

الهی عزیزدلم...خداحفظت کنه وان شالله زایمان راحتی داشته باشی...کاش باهاش صحبت میکردی ومیگفتی نمیتونی ...

یه کلمه گفتم اگ میشه شام بخر من حالم بده میخاس منو بکشه گف چون خانواده منن داری الکی ادا درمیاری حالت خوبه

یه دونه پسردارم من...قندوعسل دارم من
از دیشب از کمردرد گریه کردم وقتی گف شام میان ساعت هفت بوددسگ دیربودمنم گفتم اگ میتونی شام بخر من حال ...

ما زنها تو این جامعه خیلی آسیب پذیر هستیم حتی تو خونه هامون ، پس باید اول بسیار مطالعه کنیم و آگاهی داشته باشیم به خودمون و اطرافیان مون و دوم اینکه درآمد داشته‌باشیم که متأسفانه شده یه معزل برام

زندگی متاهلی هیچ شباهتی با رویا هام نداشت به نظرم خودم با ازدواج کردنم پشت کردم به تمام رویاها و ارزو های مجردیم .به نظر من اصلا نباید راجب زندگی متاهلی رویا سازی کنی چون بالاخره نظر دونفر هیچ وقت یکی نمیشه

💔🥀❤️🩹

مثال؟؟؟ عزیزدلم متوجه منظورت نشدم...درموردزنانگی مثال بزنم؟؟؟؟

آره مثلا کدوم بازیگر یا اطرافیانتون زنانگی ش بیشتره

یه کلمه گفتم اگ میشه شام بخر من حالم بده میخاس منو بکشه گف چون خانواده منن داری الکی ادا درمیاری حال ...

عشقم من حس میکنم همسرشماازچیزی ناراحت هستن...ممکنه موضوعی ناراحتش میکنه...بایوهوای همسرباردارشوداشته باشه ومن فک نمیکنم بی تفاوت باشه نسبت به دردورنج شما....

آره مثلا کدوم بازیگر یا اطرافیانتون زنانگی ش بیشتره

همسربرادرم ....من این رفتار روبه وضوح درایشون میبینم که جطوربرادرم رومجذوب کرده....درموردنزدیکانم مثالهای زیادی رومیتونم بیارم اماقطعا برای شماملموس نخواهدبوددوست عزیزم...مثلا یبارکه من خونه برادرم بودم...برادرم عصری که ازسرکاراومد بسیارظاهرش نامرتب بودولباساهاش کثیف وخاکی!!!! بخاطرکارش که فنی هست گاهااین حالتاپیش میاد....حالا ازصبحشم همسربرادرم مشغول تمیزگردن خونش بود!!!!! برادرم اومدباهمون لباسهای خاکی وکثیف یکراست رفت رومبل!!!! انتظارم این بود که الان زن داداشم میگه نههههههه لباساتوعوض کن اول من ازصبح خونه تمیزمیکنم!!!!!!!! اماخیلی ریلکس باتموم خستگیش رفت استقبال همسرش!!! برادرم عذرخواهی کردکه باهمون ظاهررومبل نشسته مبلی که همون روززنداداشم کوسنهاشوشسته بود!!! اما جواب زن داداشم این بود که اول پیشونی برادرموبوسید!!!! دستاشوبوسیدوگفت توبخاطرمن داری زحمت میکشی ومیتونی خودتواینقدربه زحمت نندازی!!!!! میتونی مثه همیشه بالباس اتوکشیده بری پشت میزت وظهربرگردی! اما بیشترکارمیکنی که من دررفاه باشم!!!! حالابیام نگران کثیف شدن مبلم باشم!!!!!!!!!!!! فدای سرت تازه شستمشون امابازم میشورم!!!!! من گفتم کاش داداش بری یه دوش بگیری! امازنش گفت نه اگه خسته ای بذاربعدبیخیال مبل وفرش واینا.....اصلا توکثیف نکنی که من تاشب کاری ندارم انجام بدم که!!!!!!!! این یه مثال خیلی کوچیکه...فقط میخوام بدونی که منظورم چی هست....حالابنظرت چنین زنی توزندگی خصوصیش بابرادرم رفتارش چجوری خواهدبود؟! توخلوتشون زمانیکه من نیستم چقدربهش،محبت میکنه؟!!!!!! همینه که اصلا ظاهرنازیباش بچشم هیشکدوم مانمیاد وهمون براش احترام زیادی فائلیم جون کلا رفتارش سرشارازسیاسته.....