2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دااغوون یعنی نباشی و بیاد بارووون قدم بزن باهاش تو خیابون خوش باشی با اوون .....

😭😬

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤
متاهلی؟عقدی یا خونتی؟چند سالته؟ چ فکرایی؟؟

متاهل نزدیک ۲ ساله عروسی کردم ۲۳

خیلی چیزا

رفتار و حسادت مادرشوهر  و بی احترامیش

بدهیمون بهشون 

چند روز پیشم گفت از اینجا پاشید برید با بی احترامی و‌دعوا ب پسرش رحم نمیکنه

فکر اینم ک پول نداریم خونه بخریم خیالمون راحت بود سقف بالاسرمونه هروقت دلمون خاست میریم اونجوری ک خودشون میگفتن و باکلی اصرار مارو اوردن اینجا  اما حالا...

۱۵ تومن دستشو‌ن داریم ب عنوان کرایه خونه میگن هیچ پولی دست ما ندارید

کلی خرج ضرر بیمارستان بارداری خارج از رحم و کیست کردیم  شانسو ببین حالا

دلم گرفته 

متاهل نزدیک ۲ ساله عروسی کردم ۲۳ خیلی چیزا رفتار و حسادت مادرشوهر  و بی احترامیش بدهیمون بهش ...

عزیز دلم خداتو شکر کن شوهرت باهاته کلک نزده بهت غصه مادرشوهرو خواهر شهر نیس این کیست و بارداری ی چیزایی ک پیش میاد منو چی میکی ک از استرس و فشار روحی ک یسره شوهرم برام داره مریض شدم حمله عصبی میگرفتم الان ک بهترم اما وقتی مریض بودم میگفت تا خوب نشی نری ی دکتر خوب نمیام سمتت

عزیز دلم خداتو شکر کن شوهرت باهاته کلک نزده بهت غصه مادرشوهرو خواهر شهر نیس این کیست و بارداری ی چیز ...

ای وااای اره خدارو همش شکر میکنم ک پشتمه ک پیشمه

انشالله وضعیت شماهم بهتر میشه

با سیاست برو جلو