2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دااغوون یعنی نباشی و بیاد بارووون قدم بزن باهاش تو خیابون خوش باشی با اوون .....

😭😬

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤
متاهلی؟عقدی یا خونتی؟چند سالته؟ چ فکرایی؟؟

متاهل نزدیک ۲ ساله عروسی کردم ۲۳

خیلی چیزا

رفتار و حسادت مادرشوهر  و بی احترامیش

بدهیمون بهشون 

چند روز پیشم گفت از اینجا پاشید برید با بی احترامی و‌دعوا ب پسرش رحم نمیکنه

فکر اینم ک پول نداریم خونه بخریم خیالمون راحت بود سقف بالاسرمونه هروقت دلمون خاست میریم اونجوری ک خودشون میگفتن و باکلی اصرار مارو اوردن اینجا  اما حالا...

۱۵ تومن دستشو‌ن داریم ب عنوان کرایه خونه میگن هیچ پولی دست ما ندارید

کلی خرج ضرر بیمارستان بارداری خارج از رحم و کیست کردیم  شانسو ببین حالا

دلم گرفته 

متاهل نزدیک ۲ ساله عروسی کردم ۲۳ خیلی چیزا رفتار و حسادت مادرشوهر  و بی احترامیش بدهیمون بهش ...

عزیز دلم خداتو شکر کن شوهرت باهاته کلک نزده بهت غصه مادرشوهرو خواهر شهر نیس این کیست و بارداری ی چیزایی ک پیش میاد منو چی میکی ک از استرس و فشار روحی ک یسره شوهرم برام داره مریض شدم حمله عصبی میگرفتم الان ک بهترم اما وقتی مریض بودم میگفت تا خوب نشی نری ی دکتر خوب نمیام سمتت

عزیز دلم خداتو شکر کن شوهرت باهاته کلک نزده بهت غصه مادرشوهرو خواهر شهر نیس این کیست و بارداری ی چیز ...

ای وااای اره خدارو همش شکر میکنم ک پشتمه ک پیشمه

انشالله وضعیت شماهم بهتر میشه

با سیاست برو جلو