2777
2789
عنوان

بچم تب داره

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی تب داره و قطع نمیشه انتی بیوتیک لازمه خصوصا که علائم سرماخوردگی هم داره. احتمالا یا گلوش عفونت ...

مانتراجان خوبی 

یسوال بپرسم باجاره استارتر

میگم ک دخترم از۴ماهگی تا۶ماهگی فقط ۷۰۰گرم وزن اضافه کرده بنظرت کم نبس؟؟همش میترسم نکنه عفونت ادررداره 

فقط اینکه ۳هفته خوب شیزنخوردنمیدونم چراولی الان میخوره چراجبران نشدچون شنیدم تودوماه بایدروی هم ۱۵۰۰وزن بگیره 

وخدایی که بشدت کافیست
قطره میدم اگه تبش بالا رفت بروفن میدم 

اگه ازین قطره استامینوفن معمولیا میدی که هیچ

اما اگه ازین استامینوفن پاراکید ها میدی اونا قوی تره و یهو تب بچه رو پایین میکشه،

اینکه میگی هی کم و زیاد میشه تبش،بخاطر اون میگم،از همون معمولیا بده،پاراکید ها مال وقتای اضطراریه که تب بچه خیلی بالا میره

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
همین الان میام از دکتر گفت عفونت نداره 

بنظرم منتظرنباش زودترببرازمایش بده 

فقط اینکه یسری وقتاتبای ویروسی از۳تا۵روزطول میکشه 

واکسن یسالگی اینجوریه ک یک هفته بعدتوعارضشومیبینی ن ۱۸ماهگی 

وخدایی که بشدت کافیست

مامانا دعا کنید دیگه تب نکنه 

اوایل اسفند فتقش باز شد عملش کردیم ، ده سال پیر شدم بچم کلی لاغر و ضعیف شد ، بعدشم واکسن الانم این سرماخوردگی توان ندارم دیگه     

بنظرم منتظرنباش زودترببرازمایش بده  فقط اینکه یسری وقتاتبای ویروسی از۳تا۵روزطول میکشه  و ...

بله برا یکسالکی یه هفته بعد تب کرد ، ولی دکتر گفت تا فردا شب اگه قطع نشد ببرش ازمایش 

خب احتمال داره از دندونش باشه  واکسن یک سال و نیمگی هم سخته احتمال داره ازاون باشه نازی عزیزم چ ...

من دیگه کشش ندارم خودم از بس حرص خوردم کلی وزن کم کردم ، کاش خودم مریض شده بودم 

من دیگه کشش ندارم خودم از بس حرص خوردم کلی وزن کم کردم ، کاش خودم مریض شده بودم 

وای منم همش میگم خدایا هر دردی هس خودم.بچم‌ نه😥😥😥خار تو چشم من بره تو پای اون نره.

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
مامانا دعا کنید دیگه تب نکنه  اوایل اسفند فتقش باز شد عملش کردیم ، ده سال پیر شدم بچم کلی لاغر ...

عزیزم دلم.
من هم مشکل تو رو دارم، گفتم حالا که تو منو درک میکنی ازت بپرسم به نظرت لباس سنسوردار کودک بخرم یا نه؟ به لباس سنسور وصله، دما و ضربان قلب بچه رو توی اپلیکیشن گوشی نشون میده و اگر نرمال نباشه آلارم میزنه. تو باشی میخری؟