پسرمو دوبار دکتر بردم از شب جمعه تا حالا تب داره تبش از غروب شروع میشه و هی کم و زیاد میشه ، کس تجربه داره دکتر گفت اگه تا چهارشنبه قطع نشد بیار ازمایش براش بدم
اما اگه ازین استامینوفن پاراکید ها میدی اونا قوی تره و یهو تب بچه رو پایین میکشه،
اینکه میگی هی کم و زیاد میشه تبش،بخاطر اون میگم،از همون معمولیا بده،پاراکید ها مال وقتای اضطراریه که تب بچه خیلی بالا میره
✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪 با همراهیِ دوست جونیا😍. 📎گروه آبی📎 وزن اولیه: ۸۴ وزن شروع دوباره😅: ۷۷ وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰ هدف اول: ۷۴🔓🔑 هدف دوم: ۷۱🔒 هدف سوم: ۶۸🔒 هدف آخر😍: ۶۵🔒
من دیگه کشش ندارم خودم از بس حرص خوردم کلی وزن کم کردم ، کاش خودم مریض شده بودم
وای منم همش میگم خدایا هر دردی هس خودم.بچم نه😥😥😥خار تو چشم من بره تو پای اون نره.
✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪 با همراهیِ دوست جونیا😍. 📎گروه آبی📎 وزن اولیه: ۸۴ وزن شروع دوباره😅: ۷۷ وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰ هدف اول: ۷۴🔓🔑 هدف دوم: ۷۱🔒 هدف سوم: ۶۸🔒 هدف آخر😍: ۶۵🔒
مامانا دعا کنید دیگه تب نکنه اوایل اسفند فتقش باز شد عملش کردیم ، ده سال پیر شدم بچم کلی لاغر ...
عزیزم دلم. من هم مشکل تو رو دارم، گفتم حالا که تو منو درک میکنی ازت بپرسم به نظرت لباس سنسوردار کودک بخرم یا نه؟ به لباس سنسور وصله، دما و ضربان قلب بچه رو توی اپلیکیشن گوشی نشون میده و اگر نرمال نباشه آلارم میزنه. تو باشی میخری؟