2821
2789
عنوان

دیگه خسته شدم

124 بازدید | 13 پست

تو تاپیک های قبلم گفتم مشکلم چیه میخوام جدا بشم یک ماه اومدم پیش خانوادم تو این یک ماه هی دلم میگیره مامانم نمیزاره گریه کنم  الانم تا اومدم یکم اروم بشم اونم رفت نشست یه گوشه گریه میکنه اعصابم داغون میشه هی میگه برو پیش وکیل میگم باشه همه زنگ میزنن بهش لیلا چیکار کرد چیکار نکرد دلم داره میترکه یه اهنگ نمیتونم گوش بدم هرچی گوش میدم دلم میخواد بزنم زیر گریه به خاطر مامانم نمیتونم دیگه نمیدونم چیکار کنم این همه ادم خوشبختن اگه منم جز اون ادما بودم چی میشد هی میرم صلوات میبرستم هی حمد میخونم ولی دلم اروم نمیشه 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تو روزی انتخاب اشتباه کردی حالا باید تاوان بدی سعی کن ازین به بعد با انتخاب درست مسیر خوبی طی کنی

هر انتخابی شغل جدایی اموزش هر چیزی

در شب هجران مرا پروانه ی وصلی فرست .. ورنه از دردت جهانی را بسوزانم چو شمع 

گریه چیز بدی نیست بن ظرم هر ادمی موقع مشکلات واکنش هایی داره که نیاز بدن اشه 

شما هم برو توی حمام گریه کن 

و اما بعد عزیزم من تاپیک قبل رو نخوندم اما طلاق اخرین راه و غم انگیز ترین حلال خداست اگر فکر میکنی با مشاوره و تحمل میشه به زندگیت ادامه بدی تجدید نظر کن 

همه رو میبخشم ولی اونی که وسط رقص ولم کرد رفت با یکی دیگه برقصه رو هرگز 😖

دوست عزیز شکست پایان راه نیست شما باید به آینده فکر کنید گریه میتونه ارومتون کنه اما بجای غصه خوردم به خوشبختی در آینده فکر کنید شما اولین زنی نیستید که شکست خورده اید و طبق باور ما همه ی انسان ها خوشبخت نیستن پس به آینده امیدوار باشید

عزیزان لطفا لطفا لطفا خواهش میکنم منو لایک نکنید نکنید نکنید ممنونم ازتون
 خودمم احساس میکنم باید برم کم کم دارم داغون میشم حتی حوصله ندارم برم به خودم تو اینه نگاه کنم& ...

ببين الان افسرده نيستي كه استرس زياد داري بايد كمك بگيري از روانپزشك كه اين دوران رو رد كني به سلامت قوي باش و حتما در اولين فرصت يه روانپزشك برو حتما

در مورد چیه 

فقط بخونش 

بخون تا متوجه بشی همه چی بستگی به افکار ادم داره ادم هراتفاقی تو زندگیش میافته قبلا راجبعش فکر کرده تمام زندگی ادم تجلی افکاریه که از سرش رد میشه

یجورایی درباره قانوم جذبه

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست

عزیزم تاپیک اولتو خوندم. شوهر شما مبتلا به بیماری اسکیزوفرنیه. ذره ای در انتخاب طلاق شک نداشته باش و طلاقتو بگیر. زندگی کردن با بیمار اسکیزوفرنی خیلی خیلی سخته. ممکنه به تو یا بچه آیندت صدمه بزنه. این افراد تفکرشون مختل شده و توهم میزنن و با گذر زمان هم حتی اگه با دارو بیماریشونو کنترل کنن بازم بیماریشون پیشرفت میکنه، شما هم میتونی بری پیش وکیل و با ادعای فریب در ازدواج راحت طلاقتو بگیری و بری دنبال سرنوشتت. انشالله آینده خوبی در انتظارته. عمرتو پای این فرد تلف نکن. این زندگی حسرت نداره که بخوای واسه از دست داودنش ناراحت باشی. 

عزیزم تاپیک اولتو خوندم. شوهر شما مبتلا به بیماری اسکیزوفرنیه. ذره ای در انتخاب طلاق شک نداشته باش و ...

نمیدونم اصلا ازش خبر ندارم که بخوام بگم اسکیزوفرنی داره خانوادش نمیدونم کجا بستریش کردن خودم از بلا تکلیفی خسته شدم 

2824
2823
2791
2779
2792