2777
2789
عنوان

گرفتن پرستار کودک و نصب دوربین

1677 بازدید | 36 پست

سلام دوستای عزیز
می خوام برای بچه ها پرستار بگیرم
و دوربین مداربسته نصب کنم
راهنمایی می خوام در مورد اینکه چه دوربینی خوبه و تصویر واضح هست و در عین حال صدا رو هم میخوام داشته باشم و دیگه اینکه بتونم از محل کار روی گوشی چک کنم
ممنونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه همکار دارم دوربین مخفی که گذاشته هیچ روی تبلت همسر و دخترش هم نرم افزار ردیابی نصب کرده.دخترش رو کنترل میکنه بدون اینکه پرستار بدونه و همسرش رو هم در جریان هست که کجا میره که اگه اتفاقی افتاد متوجه بشه سریع و عکس العمل نشون بده.

آفرین واقعا دوربین بزار. چقدر به خواهرم میگفتم بزار گوشش بدهکار نبود...  فقط از نظر قضایی بررس ...

ممنون عزیزم
بهش میگم خونمون دوربین داره
میشناسمش، چند ساله. ولی باز هم اینجوری خیالم راحتتره

دوربین مخصوص مراقبت کودک که هم تصویر خوب و واضح هم صدا داره، به وای فای خونت وصل میشه و با نت تصویر می‌فرسته رو گوشیت... هم رو میزی هم به سقف و دیوار نصب میشه! 

قیمتش هم هرکدوم از 400 ت داره به بالا... 

بخوای دوربین مداربسته بذاری باز شنود صدا جداگونه میخواد، دوتا دوربینش بالای 2 میلیون هزینه داره 

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

این مدلی هاس 

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

من مدل dome از دیجی کالا خریدم. البته الان ناموجوده. نظرات کاربران رو بخونی برای خریدش ترغیب میشی. کیفیت صدا عالیه. چرخش افقی و عمودی، دید در شب. بعضی دوربین ها با قطع برق باید مجدد نصب و راه اندازی بشه ولی این اصلا این مشکلاتو نداره.نصبش راحته من خودم تونستم روی گوشیم نصبش کنم. کیفیت تصویر هم که عالی

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد ....... من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک