2821
2789
عنوان

دلم گرفته

131 بازدید | 21 پست

صبح رفتم خونه مادرشوهرم شوهرم ب شوخی ی فوش بهم زد خیلی ناراحت شدم سرم داره میترکه

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خیلی از خودم بدم میدم جواب شو ندادم اصلا نمیتونم جواب کسی که بهم تیکه میندازه رو بدم از صبح که رفتم حالم بده 

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍
خدا لعنت کنه مادرشوهرا رو منم اعصابم خورده ازش.. . اه اه اه

اره واقعا هروقت میرم اونجا اعصابمو خورد میکنن

هزار بار ب شوهرم گفتم پیش کسی حتی ب شوخی بهم بی احترامی نکن همش میگه باشه ولی بازم تکرار میکنه

شما واسه چی؟متاهلی؟

آره.بیشتر برا اینکه بچه دار نمیشم افسرده شدم بخاطرش و همه فضولا در کمینن,

شوهرمم یه مدته حرفمو اصن گوش نمیده بهم میگه باشه بعد کار خودشو میکنه انگار من پشم

رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین...رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه إنک انت سمیع الدعا...
چند وقته ازدواج کرذی؟چند وقته اقدام کردی؟

دو سالو نیم عروسی کردم یه ساله اقدامم

رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین...رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه إنک انت سمیع الدعا...

دعوت میکنه میگه بیاید کباب کردم میریم اونجا اصلا گوشت جلو من نمیذاره درحالی که شیر بچه میدم زود ب زود گرسنم میشه

2790
2823
2791
2779
2792