2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 21 پست
شوهر منم مثه شوهر شماس الان ولی دیکه حرفاش برام مهم نیس زیاد اوایل ولی خیییییییلی بهم بر میخورد چندس ...

یک سال نیمه ی بچه دارم 4ماهشه

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گفت تف ب جدوابادت ناراحت نشدم از فوشش ولی پیش اونا گفت ناراحت شدم الانم اومده خونه میگه بریم عیادت فامیلشون منم میگم نمیام 

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍
دعوت میکنه میگه بیاید کباب کردم میریم اونجا اصلا گوشت جلو من نمیذاره درحالی که شیر بچه میدم زود ب زو ...

ع

ب نداره عزیزم خودتو واسه اینچیزای بی ارزش ناراحت نکن نذاش ک نذاش فدا سرت کمتر رفت و آمد کن باهاش بعدم چیزیو ک میخای یا خودت یا ب شوهرت بگو بهت بده تعارف نکن عزیزم وقتی گشنته بیخیال

هرچند فایده نداره ادم بی چاک و دهن هرکارم کنی همونه

نمونش شوهر خودم شوهر من تربیتش مینجوری بد بوده باباش دوتا زن داره مثه برده باهاشون رفتار میکنه  

شوهر شما باباش با مامانش چطوره رفتارش؟

باباش خیلی سادس مادرش اندازه زوحانی سیاست داره