2777
2789

چون خیلی از مردا الان پرو تشریف دارن ،تا یه دعوا بشه میگن مهری که نداری همین فردا طلاقت میدم ،این نظر منه ،یه وقت نریزین سرم😐

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منکه ۱۴ تاس برام اصلا مهم نیست بود و نبودش..زندگی ک بره بهتره هی بره گور بابای پول

ولی این فقط نظر منه بهتره ک در حد صد تا مهرت باشه تا حداقل پدر پسره م بیاد جلو چشمش

بنظر من مهریه چیز بیخودیه .چون اگه مرد بخواد خلاف کنه و طلاق بده ، یه بلایی سر زن میاره که زن مهرشو ببخشه و بره .از یه جهت هم مهریه لازمه چون یه جورایی پشتوانه ی زن حساب میشه 

خدایا مواظب عشقام باش 💖💖👼👨‍💼
چون خیلی از مردا الان پرو تشریف دارن ،تا یه دعوا بشه میگن مهری که نداری همین فردا طلاقت میدم ،این نظ ...

موافقم ولي ميخوام بريزم سرت😂

با گذر زمان همه چيز از ياد ميرود حتي خاطرات شيريني ك روزي ما را به وجد مياوردند❤️