2777
2789
عنوان

رژیم

81 بازدید | 19 پست

سلام‌بچه ها یه کمکی‌بدین من‌۸ کیلو‌میخوام‌لاغر بشم ولی اصلا اراده ندارم اصلا نمیدونم چجوری انجام‌بدم کسی رژیمی سراغ داره که خیلی سخت نباشه و‌جواب گرفته باشه؟

عزیزم من رژیم کالری شماری بدون سختگیری گرفتم و آهسته وپیوسته در طول یک سال دوازده کیلو کم کردم و خیلی راضیم همه چیز هم میخوردم، حتی اگر هوس نون خامه ای هم میکردم سریع میرفتم میخریدم و میخوردم که یکوقت بهش حریص نشم! ولی کالری مازاد رو حتما همون روز با دوچرخه سواری یا حتی پیاده روی توی خونه میسوزوندم

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر ورزش میکردی؟و‌چقدر کالری در روز میخوردی؟

اوایل روزی 150۰ کالری میخوردم و بعد از چندماه 1200 و چند ماهی هم 1000 میخوردم، به ورزش خیلییی مقید نبودم و اگر کالری اضافه میزد ورزش میکردم، با نرم افزار کرفس پیش میرفتم خیلی خوب بود، هر از گاهی هم یک شوک به رژیمم میدادم مثلا یکهو بعد از یک ماه که روزی 1500 میخوردم یک روز وسطش 900 میخوردم!

اوایل روزی 150۰ کالری میخوردم و بعد از چندماه 1200 و چند ماهی هم 1000 میخوردم، به ورزش خیلییی مقید ن ...

منم با کرفس یه مدت کار کردم ولی ۱۵۰۰ خیلی خوبه در روز فکنم اذیت نمیکنه

منم با کرفس یه مدت کار کردم ولی ۱۵۰۰ خیلی خوبه در روز فکنم اذیت نمیکنه

اول از توی گوگل کالری موردنیاز بدنت رو سرچ کن، بعد از اون مقدار کالری یک مقدار کمتر بخور! مثلا اگر گفته روزانه 2000 کالری نیاز داری شما 1700 بخور، یعنی روزی سیصد کالری کمتر میخوری و این سیصدها وقتی باهم جمع بشن و به عدد 7000 برسن شما یک کیلو وزن کم میکنی! واضح گفتم؟

[QUOTE=87550793]فکنم قد و وزن شما متناسب ه ،یعنی خوتون متوجه شدید شکم یا پهلو دارید ؟[/ شکمم و پهل ...

فکنم شما ورزش کنید برید باشگاه ورزش شکم پهلو انجام بدید بهتره چون سایزتون مشکل داره غذاتم همون باشه ولی با کالری شمار کمش کن که به چیزی حریص نشی رزیم و یهو بشکونی و چند برابر قبل بخوری

عزیزم توی این تاپیک هم ایگوانا یک رژیم گذاشته که

بچه ها میگفتن خوبه هرچند من بازم کالری شماری رو ترجیح میدم چون باعث اصلاح سبک زندگی میشه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2311164/ی-رژیم-سریع-تو-دوماه-بیست-کیلو?page=10