2821
2789

فقط نمیزارم به پیشونیم سرما برسه

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سالهاست درگیرم هم دکتر رفتم هم طب سنتی از نظر خودم حجامت سر و زالو نصفشو خوب کرده ولی باید مرا ...

منم تا یکسال بعداز زالو درمانی خوب بودم ولی الان دوماهه دوباره شروع شده سرم رو نمیتونم تکون بدم

منم تا یکسال بعداز زالو درمانی خوب بودم ولی الان دوماهه دوباره شروع شده سرم رو نمیتونم تکون بدم

آره دیگه درمان قطعی نداره ، منم بهار و پاییز هرسال میرم طب سنتی تا کنترل بشه.

بخور گرم عالیه

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

با سر خیس بیرون نرو 

قبل خواب موهاتو کامل خشک کن و یه چیزی بپوش سرت 

هوا که سرد میشه شال و کلاه بزار 

بخور خوبه حتی آب خالی 

اسپری بینی استفاده کن

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

در کل درد بده فرق نمیکنه کجا باشه انشالله ک همه مریضها شفا پیدا کنند ما چند نفر هم از این سردرد لعنت ...

انحراف بینی نداری؟ چون تشدیدش میکنه 

بخشی از سینوزیت، مربوط به انحراف و بسته بودن راه تنفسی و سینوسهاست . بخشی از اون هم با الرژی تشدید میشه 

سالهاست درگیرم با این موضوع 

فقط میدونم که نباید هوای سرد بهت بخوره، نوشیدنی خیلی سرد نخور، کیوی ، خربزه، انگور و مغزیجاتی مثل گردو و بادوم زمینی و کنجد رو نخور . زیر یا کنار پنجره نخواب . باد سرد به گوشهات نخوره 

کلاه یا هد بند استفاده کن 

با سرنگ سرم نمکی رو بزن توی بینیت و بکش بالا و شستشو بده

بخور آب و جوش شیرین هم خوبه همه‌ی چرکها رو نرم میکنه 

من باردارم خیلی حالم بده بخاطر سینوزیت سردردهای وحشتناک روم به دیوار آبریزش بینی که امانمو بریده دیگه دارم دیونه میشم بینیم کلا کیپ شده نمیتونم نفس  بکشم فقط با دهن باید نفس بکشم دهنم بسته باشه دیگه نفسم نمیتونم بکشم میخواستم بدونم منم میتونم زالو درمانی کنم الان که باردارم مشکلی پیش نمیاد واسه نی نی تو راهیم ؟