2777
2789
عنوان

Just fun😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 34 پست
سلام خانمی من تاپیک خاطره بارداری تا زایمان شما رو خوندم عالی بود ایشالا همیشه شاد وخرم باشید میخاست ...

سلام ممنون عزیزم. دکتر رستمی.گفت احتمالش ضعیفه ک بگیره ولی من خودم خواستم ک اول با تخمک خودم امتحان کنم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
سلام ممنون عزیزم. دکتر رستمی.گفت احتمالش ضعیفه ک بگیره ولی من خودم خواستم ک اول با تخمک خودم امتحان ...

چقدر امیدوار شدم دکتر رستمی به من به علت ضعیف بودن اسپرم پیشنهاد اهدایی داده اماخودم اصلا اهدایی نمیخام نمیدونم چیکار کنم چون رستمی ردم کرد دیگه حس بدی بهم میده که برم پیشش ..دوسدارم برم تهران اما رفت وامدش سخته ....یعنی واقعا به شما گفت اهدایی؟من 28 سالمه یکساله ازدواج کردم هفتماهه اقدامم  سه ماه قبل اولین دکتر که رفتم رستمی بود میگه ضعیفه اهدایی بگیر نمیگیره اصلا حداقل اسمی از درمان نیاورد درصورتی که خیلیا تهران مشابه من درمان شدن اوباردارن....مشگل شما دقیق چی بود و رستمی اصلا بهتون امیدواری نداد؟من خیلی نگرانم .....به جای ماه عسل و سفررفتنمون کارم شده غصه حسرت گریه 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر امیدوار شدم دکتر رستمی به من به علت ضعیف بودن اسپرم پیشنهاد اهدایی داده اماخودم اصلا اهدایی نمی ...

آره ب منم گفت تخمک اهدایی دکتر اصولا روش های مطمئنترو پیشنهاد میده ولی اینجوری نیست ک اصلا با مال خودتون نتیجه نگیرین میکرو به تعدا جنینا هم اسپرم لازم باشه کافیه. به نظرم یه سر برو مددی. مددی مدتهای زیادی پیش رستمی بود و تجربه ازش گرفته و جوونه و حوصلش بیشتره. تمام دوز داروهامو مددی تجویز کرد ک واقعا بی تاثیر نبود

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
آره ب منم گفت تخمک اهدایی دکتر اصولا روش های مطمئنترو پیشنهاد میده ولی اینجوری نیست ک اصلا با مال خو ...

اخه مشکلی که شوهر من داره اونقدرا حاد نیست که بگه اهدایی نمیدونم شما چقدر درمورد ازمایش اسپرم اطلاع دارید تعداد شوهرمن 60میلیون مورفو بین 1و3 حرکت 50 دی اف ای 36 که بالای 30 ضعییف محسوب میشه رستمی بدون توجه به بقیه فاکتوراگفت به علت دی اف ای 36 اهدایی گفت دیگه دکتر هم نرو گفت اگرم شانست بگیره حامله بشی سقط میشه چون ضعیفه .....منم از اتاقش اومدم بیرون یعنی به شما هم جدی وسخت گفت اهدایی؟وشما خودتون پافشاری به میکرو کردین؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
اخه مشکلی که شوهر من داره اونقدرا حاد نیست که بگه اهدایی نمیدونم شما چقدر درمورد ازمایش اسپرم اطلاع ...

درمورد اسپرم اطلاعی ندارم. اولین پیشنهاد بود ولی من گفتم نمیخوام قبول کرد. حتما یه ویزیت برو مددی