2777
2789
عنوان

Just fun😂😂😂😂

404 بازدید | 34 پست

انواع اختلالات روحی روانی در ترانه های ایرانی:

فرشید امین:نسترن وقتی می خندی یه دروغی تو چشاته نمی گی اما می بینم دل دیگری باهاته(پارانویید)

پوران:دندون دندونم کن،با دندون دون دونم کن(مازوخیسم)

داریوش:عذاب می کشم ولی، عذاب من گناه نیستوقتی شکنجه گر تویی، شکنجه اشتباه نیست(سندروم استکهلم)

لیلا فروهر:منم اون یار شیرین، منم اون یار باناز (خودشیفتگی)

سندی:سی دختر هاجرو خودمو تو گل می پلکونم، محض رضای دخترو، خودمو تو گل می پلکونم(سندروم جلب توجه در مواجهه با دختران) 

شهرام شب پره:این شبی که می گم شب نیستاگه شبه مثل اون شب نیستامشب مثل دیشب نیستهیچ شبی مثل امشب نیست(خود در گیری)

سیاوش قمیشی:من فقط عاشق اینم، حرف قلبتو بدونمالکی بگم جداشیم، تو بگی نمی تونممن فقط عاشق اینم،بگی از همه بیزاریدو سه روز پیدام نشه تاببینم چه حالی داری(سادیسم)

مرتضی:بهش بگو پلنگه، پلنگ چشم قشنگه (زوفیلیا)

جواد یساری:الهی الهی من بمیرم،بمیرم که شاید بیایی که دستاتو بگیرم (عدم درک و فهم صحیح از معنای مرگ)

ایرج:من یه پرنده م، آرزو دارم تو باغم باشی( اختلال عدم ثبات هویت)

کامران و هومن:اگه تورو دوستت دارم خیلی زیاد منو ببخشاگه تویی اون که فقط دلم می خواد منو ببخشمنو ببخش اگه برات سبد سبد گل می چینممنو ببخش اگه شبا فقط تو رو خواب می بینم( اختلال ذلیلی و خاک برسری مفرط)

و در آخر این شاهکار فرامرز آصف که مجموعه ی متنوعی از اختلالاته:خوب بودم ، بد شدم، بد بودم بهتر شدم، اولش بهتر شدم و بعدش یهو بدتر شدم و تو عالم بهتر شدن ،یواش یواش یواش یواش بدتر تر از بدتر شدم (این هنوز ساقیش شناسایی نشده)

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂😂

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  
بیشتر ببینید

سلام عیدتون مبارک😘

😂😂😂👍

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
بیشتر ببینید

فقط ذليلى و خاك بر سرى مفرط 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 يه دوست پسر داشتم دم كات همينجورى حرف ميزد فكر كنم همين سندرومو داشت 🤣🤣🤣🤣

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️

عالیییییی😂😂😂😂

.....درد دارد کسی باعث دردت شود که از درد دلت با دل او حرف ها زدی .....اگر راهمان از هم جدا شد ولی قلبت درکنارم خواهد ماند.... دلم کمی خدا می خواهد کمی سکوت.... کمی آرامش... ....کمی دل بریدن....کمی اشک....کمی بهت...کمی آغوش آسمان دلم یک کوچه میخواهد بن بست ....و یک خدا تا کمی باهم قدم بزنیم.....https://tabamusic.com/%DB%8C%D9%87-%D8%AC%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D9%86%D8%AF%D9%87-%D9%85%D9%86-%D8%AF%D9%84%D9%85-%D8%A8%D9%87-%D8%AA%D9%88/

بیشتر ببینید