تبسم۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 5956 عنوان حنا هندی مشگی 1596 بازدید | 23 پست سلام من حنا هندی پدرشو خریدم بلد نیستم با چی مخلوط کنم با آب؟ گرم یا سرد؟ تو نت نوشته با آبلیمو یه جا نوشته با ماست بعد 24 ساعت جای گرم بمونه کسی تجربه داره بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏 1398/02/01 | 01:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تبسم۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 5956 یه جا خوندم یه نفر حنا هندی رو گذاشته بود رو ناخن خیلی شیک بود حالا میخوام بزنم بلد نیستم بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏
تبسم۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 5956 کسی تجربه نداره بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏
الاتتاااااااتت عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 2096 اگه حنا هندی گذاشتی دیگه ن موهات رنگ میگیره ن دکلره مگراینکه موهاتو بزنی از ته یا دکوپاژ کنی اشتباه منو نکن نی نی قشنگم👶. زود زود بیا تو دل مامانی 😍👈👫👈👩❤️👨👈💏👈👪
تبسم۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 5956 اگه حنا هندی گذاشتی دیگه ن موهات رنگ میگیره ن دکلره مگراینکه موهاتو بزنی از ته یا دکوپاژ کنی اشتباه ... نه برای ناخن هام میخوام فقط بلد نیستم پودرشو با چی مخلوط کنم بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏
الاتتاااااااتت عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 2096 فرقی نداره اب گرم باشه یا سرد نی نی قشنگم👶. زود زود بیا تو دل مامانی 😍👈👫👈👩❤️👨👈💏👈👪
الاتتاااااااتت عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 2096 نه برای ناخن هام میخوام فقط بلد نیستم پودرشو با چی مخلوط کنم اهان یا یکماب ولرم زیاد مهم نیس نی نی قشنگم👶. زود زود بیا تو دل مامانی 😍👈👫👈👩❤️👨👈💏👈👪
hey_hey عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 36986 نه ولی من از اونا که حالت قیفی داره خرید گذاشتم خیلی باحال شد بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
تبسم۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 5956 رو ناخن نزن بنظرم چون خیلییی سخت پاک میشه خیلی شیک میشه بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏
کاملیا373 عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 1115 یه جا خوندم یه نفر حنا هندی رو گذاشته بود رو ناخن خیلی شیک بود حالا میخوام بزنم بلد نیستم یک کوچولو با آب قاطی کن حالت خمیری پیدا کنه نیم ساعت بذار رو ناخونات بمونه
تبسم۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 5956 اهان یا یکماب ولرم زیاد مهم نیس مطمعنی؟ تجربه داری؟ چند ساعت بمونه بعد بزنم؟؟ بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏
sanaya عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 944 حنای مشکی پودرشو استفاده نکردم امادشو استفاده کردم که البته چیز خوبی نیست ولی دوست دارم 😖😖ولی حنای قهوه ای پودر استفاده کردم با آب ولرم مخلوط کردم
تبسم۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 5956 بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏
sanaya عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 944 مث لاک مشکی میشه دیگه ولی ناخن رشد میکنه از پایین سفید از بالا مشکی میشه 😁😁