تبسم۹۵ مدیر عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 5956 عنوان حنا هندی مشگی | مشاهده متن کامل بحث + 1596 بازدید | 23 پست سلام من حنا هندی پدرشو خریدم بلد نیستم با چی مخلوط کنم با آب؟ گرم یا سرد؟ تو نت نوشته با آبلیمو یه جا نوشته با ماست بعد 24 ساعت جای گرم بمونه کسی تجربه داره بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏 1398/02/01 | 01:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الاتتاااااااتت عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 2096 مطمعنی؟ تجربه داری؟ چند ساعت بمونه بعد بزنم؟؟ بله عزیزم تجربشو دارم نیم ساعت بمونه بسه زیاد شلش نکن نی نی قشنگم👶. زود زود بیا تو دل مامانی 😍👈👫👈👩❤️👨👈💏👈👪
تبسم۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 5956 مث لاک مشکی میشه دیگه ولی ناخن رشد میکنه از پایین سفید از بالا مشکی میشه 😁😁 عه خودت برا ناخن زدی؟ با آب ولرم مخلوط کردی گذاشتی موند یا زود زدی؟ بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏
تبسم۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 5956 بله عزیزم تجربشو دارم نیم ساعت بمونه بسه زیاد شلش نکن مرسی پس تو نت چرا نوشته آبلیمو و ماست اینا بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏
sanaya عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 944 عه خودت برا ناخن زدی؟ با آب ولرم مخلوط کردی گذاشتی موند یا زود زدی؟ نه من رو ناخن نزدم ولی دوستم رو ناخن هاش زد بعدش پشیمون شد چون خیلی طول کشید تا رنگش بره
تبسم۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 5956 نه من رو ناخن نزدم ولی دوستم رو ناخن هاش زد بعدش پشیمون شد چون خیلی طول کشید تا رنگش بره مرسی پس فقط آب ولرم ممنون بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏
darya_3060 عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 219 از حنای مشکی یخی که قیفی هست بگیر نه میخواد با چیزی مخلوط کنی و هم زدنش آسونه
sanaya عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 944 مرسی پس فقط آب ولرم ممنون نه نیازی نیست بمونه همون موقع که با آب قاطی کردی میتونی بزنی بعدش باید صبر کنی تا کامل خشک بشه بعد بشوری
تبسم۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 5956 از حنای مشکی یخی که قیفی هست بگیر نه میخواد با چیزی مخلوط کنی و هم زدنش آسونه نمیدونستم از این بسته بندیا که عکس زن هندی داره خریدم بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏
الاتتاااااااتت عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 2096 مرسی پس تو نت چرا نوشته آبلیمو و ماست اینا خواهش عزیزم من خودم با اب قاطی میکنم نی نی قشنگم👶. زود زود بیا تو دل مامانی 😍👈👫👈👩❤️👨👈💏👈👪