2777
2789
عنوان

جواب اینو چی بدم

301 بازدید | 43 پست

شبتون بخیر من یه شوهر عصبی و وحشی دارم امشب تو تلفن باهم دعوا کردیم برگشته به ۱۰ سال پیش میگه تو چرا ۱۰ سال پیش همکار مردت واست ضامن بانکی شده داد میزنه میگه جوابمو بده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۴۰ کاربر انلاین چی میشه یه خط زحمت تایپ بکشید 

گلم از مشاور کمک بگیر،میتونید به ۱۴۸۰ هم زنگ بزنید و مشاوره رایگان بگیرید.

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
دو تا دختر بچه دارم از طلاق و بی پدر شدنشون میترسم بچه ها بگید چکار کنم چجوری تحمل کنم

عزیزم اصلا صلاح نیست طلاق بگیری بساز  برو دکتر روانشناس و مشاور  ولی اصلا ب طلاق فکر نکن. عاقبت بچها خیلی خیلی بد میشه. حداقل الان خوب و. بد ی پدر بالا سرشون هست. 

عزیزم اصلا صلاح نیست طلاق بگیری بساز  برو دکتر روانشناس و مشاور  ولی اصلا ب طلاق فکر نکن. ...

جدی من به طلاق فک میکنم درامد هم دارم ولی میترسم کاش اینده رو میتونستم تجسم کنم