2777
2789
عنوان

جواب اینو چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 43 پست
نیازی به معذرت نیس چن کلمه حرف یادم بدید حدداقل لال بشه زندگی که نخاستیم ازش لااقل بزاره بچه هام ساک ...

اگه کلا عصبیه ک هیچی ولی اگه حالت های مهربونی هم داره سعی اونموقع ها ازش بخوای مهربون بشه باحالت درد و دل بگو ک روش تاثیر بزاره

.اگه قبل انجام هرکاری این جمله رو باخودمون بگیم  90% گناه هارو انجام نمیدیم...  اگه امام زمان جای من بود چیکار میکرد؟؟!!!!
از نقطه ضعف حرف نزن باهاش قسم نخور محکم باش و بگو من اصلا یادمم نمیاد از کی حرف میزنی مهم من تو وب ...

اینم میکنم ول کن نیس بخدا اعصابم خورد میشه کاش یکیتون میگفتید برو طلاق بگیر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نههههههههه سه سال گذشته حتی فکر هم نمیکنم. انقد عذاب کشیدم دیگه دوست ندارم فکر هم کنم ب ازدواج

به نظر من که کار خوبی میکنی کاش شغل داشته باشی هرگز ازدواح نکنی مرسی که وقت گذاشتی ولی دوستان کم لطفی کردن کاش میومدن تجاربشون رو مینوشتن

به نظر من که کار خوبی میکنی کاش شغل داشته باشی هرگز ازدواح نکنی مرسی که وقت گذاشتی ولی دوستان کم لطف ...

خدا رو شکر خوبه ولی دیگه شبا با گریه نمیخام. حرص نمی‌خورم خودخوری نمیکنم. همش تلاش نمیکنم اونی بشم ک کس دیگه بخواد. کلا الان راحتم حس خوب دارم ذهنم خیلی آزاده و درگیری فکری ندارم

به نظر من که کار خوبی میکنی کاش شغل داشته باشی هرگز ازدواح نکنی مرسی که وقت گذاشتی ولی دوستان کم لطف ...

ولی سعی کن الان بهش بگی حق با توئه و آرومش کنی فردا ک عصبانیتش فروکش کرد صحبت کن یا خودش میاد میگه حق باتوست  و من تند رفتم منو ببخش

من جای تو روده بر میشم از خنده سربه سرش بذار یکم خوش میگذره

نه بخدا شوخی حالیش نیس من خیلی دختر سرزنده ای بودم الان شدم روح ۱۰ ساله از نامزدی تا حالا خنده این مرد رو من ندیدم درد زیاده خواهر خیلی....

ولی سعی کن الان بهش بگی حق با توئه و آرومش کنی فردا ک عصبانیتش فروکش کرد صحبت کن یا خودش میاد میگه ح ...

به قران اینقد کار اشتباه کرده عمرا گردن بگیره من معذرت خاهیشو ندیدم تا حالا

نه بخدا شوخی حالیش نیس من خیلی دختر سرزنده ای بودم الان شدم روح ۱۰ ساله از نامزدی تا حالا خنده این م ...

شوهر بدبین واقع سخته گلم بوی فرند خاهرمم اینجوری بود روزگارشو سیاه کرده بود درکت میکنم

خاهرم کات کرده یه ساله...خود طرف گفت کات کنیم تو باب میل خونواده من نیستی رژ میزنی مانتو کوتاه میپوشی و...فک میکرد خاهرم التماسش میکنه خاهرمم رید بهش و جداشد و چند ماه افسرده شد در عوض اون اولاش خوش بود و الان داره عین خر عر میزنه که من پشیمونم فقط تورو میخام و...رفیقش و داداشش و مامانشم واسطه کرده خاهرم قبول نکرد میگه هزار بار بهش فرصت دادم آدم نشد دیگه تمومه...اینجور آدما رو نباید از در ضعف وارد بشی یبارم زر زیادی زد یقه شو بگیر بگو بریم کلانتری ازت شکایت میکنم بجرم تهمت توهم ثابت کن یبار تهمتاشم ضبط کن الکی بگو اینم مدرک تهدید کن که جدی برخوردمیکنی با این مسئله چون ناروا میگه...بنظر میاد سوهرت آبان ماهیه