2789
مثلا آی دیم رو به کسی بدم و اصلا به گوشیم دسترسی نداشته باشه.اونوقت چی؟از طریق آی دی امکانش نیست؟؟؟

بله میشه دیدم ک میگم

نی نی خوشگلم مرسی ک اومدی تودلم😍😍عاشقتم بااینکه ندیدمت۹۸/۳/۲۳آزمایشم مثبت شد�👪نفس مامان بابا منتظرتیم...همسرم همه زندگیمه❤

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

مثلا آی دیم رو به کسی بدم و اصلا به گوشیم دسترسی نداشته باشه.اونوقت چی؟از طریق آی دی امکانش نیست؟؟؟

نه. آیدی تلگ رام یه آدرسه که دیگران بتونن پیدات کنن. نمیشه فقط با دونستن آیدی کسی، هکش کرد یا به اطلاعات شخصیش دسترسی پیدا کرد

دلواپسِ فرشته هام...🌠
نه. آیدی تلگ رام یه آدرسه که دیگران بتونن پیدات کنن. نمیشه فقط با دونستن آیدی کسی، هکش کرد یا به اطل ...

من یکی ازدوستام ادیمو داشت فقط هکم کرد

نی نی خوشگلم مرسی ک اومدی تودلم😍😍عاشقتم بااینکه ندیدمت۹۸/۳/۲۳آزمایشم مثبت شد�👪نفس مامان بابا منتظرتیم...همسرم همه زندگیمه❤
متاسفانه اینا دست من نیس شوهرمم اول خوب بودا الانم خوبه اما چنبار شنیدم مادرش یادش میده پول دستم نده ...

چه مادر شوهری.عزیزم نگران نباش آخرش شوهرت طرفدار تو میشع.با قربون صدقع بکشش ب سمت خودت نه اینکه از خونوادش سرد کنیا.یعنی کاری کن ک طرز فکر تورو داشته باشع

نه. آیدی تلگ رام یه آدرسه که دیگران بتونن پیدات کنن. نمیشه فقط با دونستن آیدی کسی، هکش کرد یا به اطل ...

پست بالاییت رو بخون گلم😂😂😂😂

❤❤❤خیلی بده یه آهنگ عاشقانه،تو رو یاد ۵_۶نفر بندازه...تمرکزتو رو آهنگ از دست میدی...!!!  
چه مادر شوهری.عزیزم نگران نباش آخرش شوهرت طرفدار تو میشع.با قربون صدقع بکشش ب سمت خودت نه اینکه از خ ...

نه بابا حتی مطمئن باشه که مقصر مامانشه باز به روش نمیاره منم سپردم بع خدا خدا هم بدجور جوابشو داد یه جاری اومد که که چیشونو گرفت عروسیشم نزاشت بیاد هیچ گفته حق نداره پا بزاره خونم😂😂

خیلی لطف کردی عزیز دلم.مرسی

❤❤❤خیلی بده یه آهنگ عاشقانه،تو رو یاد ۵_۶نفر بندازه...تمرکزتو رو آهنگ از دست میدی...!!!