2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گفتم بهش مال خودمه و هر کار خواستم باهاش میکنم کفتم ممکنه به خانوادم کمک کنم 

من ی مدت کارمند بودم.خیلی کمک شوهرم کردم و کمک پدرم برای خرید لباس عروسیمون برا شوهرم ولی چیزی ب شوهرم نگفتم ک برا پدرم بد بشه.

نه عزیزم حساب مخفی یعنی اینکه مثلا پولی ک بهت نیده برا خرید اگه اضاف اومد پس انداز کنی یا مثلا همسای ...

اها خب اره منم دارم ولی من حساب مخفی نیست قلکه شوهرم مغازه داره بعد نزدیک یکساله قرارگذاشتیم ک پولای دوهزاری و هزاری و پونصدیشو بده ب من هرشب هرچقدم ک بود اونم میده و منم میندازم توقلک ماشالله چندوقت پیش شکوندم نزدیک دوتومن بود گوشی خریدم باهاش

نی نی خوشگلم مرسی ک اومدی تودلم😍😍عاشقتم بااینکه ندیدمت۹۸/۳/۲۳آزمایشم مثبت شد�👪نفس مامان بابا منتظرتیم...همسرم همه زندگیمه❤
من ی مدت کارمند بودم.خیلی کمک شوهرم کردم و کمک پدرم برای خرید لباس عروسیمون برا شوهرم ولی چیزی ب شوه ...

میفهمم یه مقدار برای خانواده آدم بد میشه ولی تحمل ذره ای پنهان کاری رو ندارم باید بگم

باید به کم قانع باشی مثلا نگی ۵۰۰ تومن یا ۲۰۰ تومن چیزی نیس من با همینا ۵ میلیون دارم ذره ذره جمع گر ...

دقیقا یا حتی میشه با پول نون خشکه و یا تفکیک کردن زباله پلاستیکی پس انداز کرد

🤐🤐🤐🤐میشه بگی چطور؟

ی برنامه هست ک اون شخصی ک میخواد هکت کنع برات میفرسته و توهم اونو نمیبینی ینی مخفی برات میفرسته همین ک اونوبرات بفرسته تو هک شدی و هرچی توگوشی توهست برااونم میره

نی نی خوشگلم مرسی ک اومدی تودلم😍😍عاشقتم بااینکه ندیدمت۹۸/۳/۲۳آزمایشم مثبت شد�👪نفس مامان بابا منتظرتیم...همسرم همه زندگیمه❤
میفهمم یه مقدار برای خانواده آدم بد میشه ولی تحمل ذره ای پنهان کاری رو ندارم باید بگم

آخه میترسیدم بگه چرا پدرت برا بقیه دومادا خرید برا تو نخرید.چون پدرم دستش خالی بود

اگر قرار باشه توسط کسی انجام بشه که به گوشیت دسترسی داره، صد در صد.

مثلا آی دیم رو به کسی بدم و اصلا به گوشیم دسترسی نداشته باشه.اونوقت چی؟از طریق آی دی امکانش نیست؟؟؟

❤❤❤خیلی بده یه آهنگ عاشقانه،تو رو یاد ۵_۶نفر بندازه...تمرکزتو رو آهنگ از دست میدی...!!!  
دقیقا یا حتی میشه با پول نون خشکه و یا تفکیک کردن زباله پلاستیکی پس انداز کرد

متاسفانه اینا دست من نیس شوهرمم اول خوب بودا الانم خوبه اما چنبار شنیدم مادرش یادش میده پول دستم نده شوهرم خوب خرجم میکنه اما دستم پول نمیده 😒😒مادرشو لعنت انگار من زن همسایه ام یا هووش