2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو مطب پزشکا یا دندون پزشکا به عنوان دستیار نمیتونی کاری پیدا کنی؟ یه سری موسسات هم هستن کارای ...

میتونم دستیار باشم ولی تا پارتی نداشته باشی کار پیدا نمیشه .ی کار پیدا کردم ب عنوان منشی.ولی تا ۹ شب بود

از کاربر دیگه پرسیدم با آیدی میشه هک کرد؟کاملا با شما مخالف هستن و میگن مییشه

گفتم که ، عزیزم، ایشون اطلاعات کاملتری از من دارن. میتونی بهره ببری از راهنماییش.من در همین حد بود اطلاعم

شاد باشی دوست خوبم💞

دلواپسِ فرشته هام...🌠
دوست عزیز، بنظر میرسه اطلاعات شما در این زمینه از من کاملتره. من در همین حد اطلاع دارم. شاد باشی💕

😘😘

نی نی خوشگلم مرسی ک اومدی تودلم😍😍عاشقتم بااینکه ندیدمت۹۸/۳/۲۳آزمایشم مثبت شد�👪نفس مامان بابا منتظرتیم...همسرم همه زندگیمه❤
گفتم که ، عزیزم، ایشون اطلاعات کاملتری از من دارن. میتونی بهره ببری از راهنماییش.من در همین حد بود ا ...

نه عزیزم منظوری نداشتم.خودمم گیج شدم بابت اون گفتم.ممنون که جوابمو دادی.البته تو نت هم همینایی که شما گفتین نوشته بود.و حتی جایزه گذاشتن واسه هک کردن تل.مرسی عزیز دلم😘😘😘😘

❤❤❤خیلی بده یه آهنگ عاشقانه،تو رو یاد ۵_۶نفر بندازه...تمرکزتو رو آهنگ از دست میدی...!!!  
گفتم که ، عزیزم، ایشون اطلاعات کاملتری از من دارن. میتونی بهره ببری از راهنماییش.من در همین حد بود ا ...

عزیزم ببخش ی سوال دیگه ازت دارم🙄میشه به جای بلاک کردن اونی که با آیدیت اومده پیوی،آیدیت رو تغییر بدی که دیگه نتونه بهت وصل شه؟

❤❤❤خیلی بده یه آهنگ عاشقانه،تو رو یاد ۵_۶نفر بندازه...تمرکزتو رو آهنگ از دست میدی...!!!  
عزیزم ببخش ی سوال دیگه ازت دارم🙄میشه به جای بلاک کردن اونی که با آیدیت اومده پیوی،آیدیت رو تغییر بد ...

بله.میتونی آیدیت رو عوض کنی و آیدی جدیدت رو به اون شخص ندی. با تغییر آیدی ، مثل این میمونه که آدرست رو عوض کرده باشی. مگر اینکه شماره تلفنت رو داشته باشه.

دلواپسِ فرشته هام...🌠
بله.میتونی آیدیت رو عوض کنی و آیدی جدیدت رو به اون شخص ندی. با تغییر آیدی ، مثل این میمونه که آدرست ...

وای چقد اطلاعاتتون خوبه.مرسی کمک بزرگی بهم کردین💙💙💚💜

میگن همه چی رو نباید گفت.همیشه یه حساب مخفی باید داشت

من ب میگن ها کارندارم

من و همسرم‌چیز مخفی نداریم😊😘

اگر دنبال حاشیه و دعوا و..... باشی هرچقدم تلاش کنی جواب ریپلی هاتو نمیدم ☺