2777
2789
عنوان

هماتوم

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 28 پست
شیاف سیکلوژست استفاده میکنم

منم همینه روزی یکی به من از پشت تلفن مامای شبانه روزی گفت امپول بزنم ولی دکترم فقط همین سیکلوژست داده 

زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا نترس فقط باید کارای سبک انجام بدی اصلانم راہ نری.......آرہ قرص لوتوژل ۲۰ ...... با اینکہ سابقہ سقط نداشتم.این قرص ضد سقط و خونریزیہ......۱۲ ھفتہ بودم ک جفتم پایین بود بسکہ راہ رفتم مشکل شمارو پیدا کردم دقیقاااااااابا ابعاد بزرگتر ک مصرف قرص باید ادامہ میدادم تا ۷-۸ ماھگی استفادہ میکردم......ھر خشابش پارسال گرفتم ۳۰-۳۵-۴۰ .......دیگ این یکی افتادہ تو یخچال چون ی سالہ ک زایمان کردم 

خدا خیرتون بده چقدر اروم شدم منم خیلی بی قرار شدم از صبح خیلی ترسیدم اخه خیلی سخت باردار شدم

ن عزیزم نترس استرسہ سمہ بخصوص برا اینایی ک ھماتوم دارن.....ھماتوم چجور ب وجود میاد؟؟ چون جفت پایینہ وقتی زیاد جنب و جوش داشتہ باشی داخل رحم ی تیکہ لختہ خون تشکیل میشہ ......ک بعضیا دفع میکنن ینی خونریزی میکنن مءاد بیرون بعضیا جذب میشہ با دارو من با اینکہ دارو استفادہ میکردم حدود۱-۲ ماہ خونریزی داشتم ک نصفش اومد بیرون نصفش با دارو جذبشد......من خونریزیم ب حدی بود ک شب میخوابیدم نصف شب خیلی ببخشیدا انگا ادرار کردم ب خودم لباس زیر شلوار و ھمہ غرق در خون میشد.....چون شبا قرص میذاشتم شب جذبش بھترہ چون بدن تحرک ندارہ......شوھرم گریہ میکرد برام نمیذاشت از جام تکون بخورم ھمہ کاراما خودش میکرد

اصلا نترس فقط باید کارای سبک انجام بدی اصلانم راہ نری.......آرہ قرص لوتوژل ۲۰ ...... با اینکہ سابقہ ...

عزیزممممم نی نیو ببوس ممنونم عزیزم پس منم فعلا شیافو میزنم تا نوبت دکترم برسه و بهش بگم دارو بهم بده

زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته
ن عزیزم نترس استرسہ سمہ بخصوص برا اینایی ک ھماتوم دارن.....ھماتوم چجور ب وجود میاد؟؟ چون جفت پایینہ ...

الهی چقدر سختی کشیدید من اصلا خداروشکر خونزیزی ندارم فقط همون ترشح قهوه ای رنگ یک هفته پیش بود  جفتمم عزیزم خلفیه همون روز فقط ترشح دیدم دیگه ندیدم تا اینکه امروز تو سونو گفتن هماتوم دارم

آرہ........خیلی زایمان سختی داشتم

الهی بجاش مامان یه نی نی خوشگل شدی عزیزم خدانگهدارش باشه