من هفته ی ۱۰ ترشح رنگی داشتم که شیاف میگذاشتم و شبشم قطع شد امروز که هفته ی ۱۲ بودم سونو دادم گفتن هماتوم دارم به طول ۲۸ میلیمتر و سطح ۱۳ میلیمترهماتومم ساب کریونیکه و قسمت تحتانی جفته شیافمو از همون اول دارم میگذارم استراحتم نصبی دارم میخوام ببینم کسی بوده که اینجوری جذب شده باشه؟؟؟؟
زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته
اصلا نترس فقط باید کارای سبک انجام بدی اصلانم راہ نری.......آرہ قرص لوتوژل ۲۰ ...... با اینکہ سابقہ سقط نداشتم.این قرص ضد سقط و خونریزیہ......۱۲ ھفتہ بودم ک جفتم پایین بود بسکہ راہ رفتم مشکل شمارو پیدا کردم دقیقاااااااابا ابعاد بزرگتر ک مصرف قرص باید ادامہ میدادم تا ۷-۸ ماھگی استفادہ میکردم......ھر خشابش پارسال گرفتم ۳۰-۳۵-۴۰ .......دیگ این یکی افتادہ تو یخچال چون ی سالہ ک زایمان کردم
ن عزیزم نترس استرسہ سمہ بخصوص برا اینایی ک ھماتوم دارن.....ھماتوم چجور ب وجود میاد؟؟ چون جفت پایینہ ...
الهی چقدر سختی کشیدید من اصلا خداروشکر خونزیزی ندارم فقط همون ترشح قهوه ای رنگ یک هفته پیش بود جفتمم عزیزم خلفیه همون روز فقط ترشح دیدم دیگه ندیدم تا اینکه امروز تو سونو گفتن هماتوم دارم
زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته