2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من میخام ان شاالله اگه جهیزیمو کامل خریدم..فقط خواهرام و مامانم و خواهرشوهرم 😝و جاریم و خوارسوم اونم بخاطر اینکه دعوا درست نشه😧 بگم بیاند بچینن بعد روز بعد بقیه بیاند ببینن...البته اینم بگم...من مجبورم اینطوری...وگرنه متنفرم از این رسمه جهیزیه دیدن و اینا..که ی مشت فضول بیاند ببیند و نظر بدن انگار واسه اونا خریدم...البته خواهرشوهرم و خارسوم برا هفت پشتم بسن..بسکه بیشعورن..قبلا هم نوشته بودم..چند وقت پیش شنیدم پشت سرم میگفتن این همینطور که خونه میخواد باید جهیزیش هم کامل باشه و...از خواهرشوهرم متنفرم..ان شاالله خدا هرجور میدونه به سرش بیاره که میخواد زندگیمو نابودکنه..همچنین مادرشوهرم که جلو روم میگفت تو هیچی لازم نیس بخری و فلان چیزو نخر اضافس به درد نخوره...اما پشت سرم این حرفا رو زدن..بخدا اگه میتونسم نمیگفتم بیاند واسه جهیزیه چیدنم...ولی چاره ای نیس..توام حداقل به خانمای خونواده شوهرت و خونواده خودت بگو بیاند..یعنی خواهر و زن داداش..خواهرشوهر و جاری..مامانت و خارسوت..بقیه رو بعد اینکه چیدی بگو..

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...
عزیزم همه میان جهازببینن چی خریده چی نخریده...دقیقا همه میان مارک و ایرانی خارجی بودن شو ببینن😁😁😁

این همون فرهنگیه که باید تلاش کنیم از بین بره نه رسم جهاز بردن

ما خودمون بردیم چیدیم ولی شب عردشی بعد از تالار همه مهمونا اومدن خونمون و جهاز رو ذره ذره جک گردن حتی در تمامی کشو و کابینتا ولی خب اونقدر عالی و کامل گرفتم که گفتم هر چی میخواید فضولی کنید

آخه واسه وسیله بردن تا خونه عروس که کسی رو نمیخواد.خودمون میبریم پخش و پلا میکنیم و همه چیز رو مرتب میچینیم خوشگل و خوب 

بعدشم یه عالمه کارتن و آشغال میمونه وسط راه هی باید ببری بریزی دور نمیشه که مهمون باشه همون موقع

هرکی میخواد ببینه بعدا میاد که همه چیز مرتب باشه و پذیرایی بشن

ما رسم داریم داماد باید ماشین بگیره جهاز ببره ولی ما میخوایم اول یخچال و لباسشویی و گاز ببریم نصب کنیم بعد کم کم بقیه وسایلارو ببریم

مبل و میزنهارخوری و فرش آخر آخر میاریم 

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

من و همسرم خودمون میخریم. از همونجا ادرس خونه رو میدیم دیگه مستقیم میفرستن در خونه.

یه سری وسیله هم که تو دست میاریم رو هر وقت میریم به خونه سر بزنیم با خودمون میبریم کلا رسم خاصی هم نداریم و خانواده من هم اهل جهاز دیدن نیستند.

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

من خودم تنهاى تنها چيدم خونمو شوهرمم ي نظرايي ميداد-هردفه كه چيزى ميخريديم واسه جهاز با شوهرم ميبرديمش خونه و ميزاشتيمش سرجاش.

چون من هرچى ميخريدمو از اول ميدونستم ميخوام كجا بزارمش

خداجونم ٧ماه منتظرم گذاشت تا فندقمم مثل خودم ته تغاريش بشه 😍😍😍😍                           اسفندى که باشى میشى ته تغارى خدااااااااااااا😍😍😍
من و همسرم خودمون میخریم. از همونجا ادرس خونه رو میدیم دیگه مستقیم میفرستن در خونه. یه سری وسیله هم ...

این خیلی خوبه چون شما خونه دارین 

ولی من که مستاجر میشم اول وسایلم باید بیاد خونه مامانم

فقط مبل و تخت و میزنهارخوری یک ماه قبل عروسی میخرم که مستقیم بره خونه خودمون انشالله

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

آخه واسه وسیله بردن تا خونه عروس که کسی رو نمیخواد.خودمون میبریم پخش و پلا میکنیم و همه چیز رو مرتب ...

منم همینجوری دوست دارم میگم تو کارتن که دیدن نداره وسایلا از طرفی هم ما جا نداریم تو خونه من وسایل بزرگمو بردم گذاشتم تو خونه م حالا اینهمه مهمون دغوت کنیم خونه مون چهارتا کاسه بشقاب ببرن؟

منو بابامو مامانمو همسرم بردیم... مراسم دیدو بازدیدم نداشتیم ...بعدم با مامانمو بابام چیدیم 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
2790
2778
2791
2779
2792