2777
2789
این خیلی خوبه چون شما خونه دارین  ولی من که مستاجر میشم اول وسایلم باید بیاد خونه مامانم فقط ...

ان شاالله به خوبی و خوشی

بله حواسم به این نبود

به نظر من درست  اینه اقا داماد یه ماشین بگیرن وسایل رو از خونه عروس ببرن 

بعدش بسته به نظر دو خانواده میتونن خونه چیده شده عروس رو توی یه مجلس عصرانه به درجه یک های داماد نشون بدن

ولی واقعا فکر نمیکنم لازم باشه بقیه فامیل باشن

این یه مجلس خصوصی هست

البته بعضی خانواده ها کمی کم لطف هستند

میرن که اشکال دربیارن

یعضی خانواده های عروس هم میگن چون هزینه کردیم بذار بکنیم توی چشمشون!!!!

کلا نمیشه نسخه پیچید چون این وسط هیشکی نظر  بیچاره عروس براش مهم نیست

ان شاالله به خوبی و خوشی بله حواسم به این نبود به نظر من درست  اینه اقا داماد یه ماشین بگیرن ...

عزیییزم .بااینکه تو طرز فکرتون نیست اما سعی کردید باتوجه ب یسری فرهنگا و عرف جامعه جواب بدید 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیییزم .بااینکه تو طرز فکرتون نیست اما سعی کردید باتوجه ب یسری فرهنگا و عرف جامعه جواب بدید 

خب نمیشه که انتظار داشت همه عین هم باشیم.

از نی نی سایت یاد گرفتم میشه مخالف بود ولی این مخالفت رو با زبون خوش گفت

یاد گرفتم همه جا عین هم نیست ولی همه جا نیکی و زیبایی و خوبی یه جوره

روزای اول خیلی از تاپیک ها به نظرم مسخره می اومد و برام عجیب بود 

صد البته نه این تاپیک بلکه چیزای خیلی خیلی سطحی

ولی الان میدونم تهش مهم اینه که دلت خوش باشه و کسی رو نرنجونی

مرسی که توجه مثبتت رو برام نوشتی

من جهیزیه نگرفتم 

هر چی خواستیم خودم و همسرم خریدیم و خونمونو چیدیم 

نه مهمونی گرفتم نه کسی رو دعوت کردم 

فقط ده روز بعدش پدر مادرمونو دعوت کردیم واسه شام و دورهمی ، نه دیدن خونه و وسایل 

بدم میاد از این مراسما

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خب نمیشه که انتظار داشت همه عین هم باشیم. از نی نی سایت یاد گرفتم میشه مخالف بود ولی ...

خواهش...مسلما داریم اینجا تجربه کسب میکنیم .برای منم اوایل و حتی الانم یکسری تاپیکا همینطوره باعث شده با خیلی طرز فکرا و فرهنگا اشنا بشم..خیلی چیزا دیگه برام عجیب نیست ...

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه