2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

موقعی که میبردین کسی نبود؟

نه خودمون بودیم فقط هر سری میبردیم میچیدیم سری بعد دوباره وسایل جدید رو بدون مزاحم و دست پا گیر بودت چون تعداد نظرات زباد میشه ادم تو رودروایسی میمونه

خودت باشی خودت خونت رو مرتب میکنی

من به شرطی که کسی فضول مارک و قیمت و ایرانی خارجی نباشه موافق این رسمام 

عزیزم همه میان جهازببینن چی خریده چی نخریده...دقیقا همه میان مارک و ایرانی خارجی بودن شو ببینن😁😁😁

تیکر تولد یه سالگی پسرم😍😍😍😍..میشه برای سلامتیش صلوات بفرستین🤗🤗🤗خدایا دامن همه منتظرارو سبز کن با یه نی نیه گوگولی مگولی😍😍😍😍

من چون خونه ام تو شهر غریبه خودم وشوهرم همه وسیله هارو باهم رفتیم بازار خریدیم باهمدیگه هم چیدیم هیچ کسی هم کمکمون نبود خونواده هامون آخر اومدن  دیدن فامیلا ومهموناهم پاتختی اومدن دیدن

خداروشکر

ما جهاز نشون نميديم 

ولي موقع بردن جهازم چند تا از مرداي خونواده شوهرم اومدن 

وسايلارو اورديم چيديم

بعدا يسري از نزديك ها خودشون اومدن به دور تو خونه زدن نگاه كردن

نه اينكه در كمد و كابينت رو بازكنن ها يدور رفتن اتاق ها و پذيرايي آشپزخونه رو هم همينطوري ديدن

اینکه ببریم بچینیم بعد بگیم فامیلا بیان ببینن

طبق رسومتون پیش برو.که بعدا مشکلی پیش نیاد و جنگ اعصاب نشه.هر کی هرجور رفتار کرده همونجور

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز