2777
2789
عنوان

هوس😥

400 بازدید | 21 پست

بچه ها من زیاد ویار نمیکنم چندوقت پیش هوس الویه داشتم بخاطر سسش نمیخوردم تا یه روز دلو ب دریا زدم درست کردم آبروم جلو شوهرم رفت آب دهنم ....😂😂😂 

الان هم چندوقته هوس دلمه برگ مو کردم کی میاد 😭

پسرم همه دنیام 😘💋💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عاشق دلمه‌م😍😍😍😍😍😍😍😍

دوستای نی‌نی‌سایتیِ عزیزم،دارم همه چیزو از اوّل شروع میکنم (اینبار تنهایی💪)،برام دعا کنیدموفق بشم،مرسی از همتون،مرسی از دعاهای قشنگتون،دوسِتون دارم❤💋

برگ مو بصورت کمپوتی میفروشن. میتونی بخری و درست کنی. از اول بارداریم تقریبا هفته ای یه بار اولویه خوردم و هیچ اتفاقی نیفتاده، پس سخت نگیر. فقط سس مایونز رو مارک شناخته شده مثل مهرام یا بهروز بگیر

ای جان نوش جونت عزیزم

برگ دلمه میگن کنسروش هست بعضی جاها دارن

ولی فکر کنم یکی دو ماه دیگه میاد

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
مرسی نمیدونی فصل برگ مو کیه

عزیزم الان برگ مو درومده ولی خیلی کوچولو و بی جونن نمیشه باهاش دلمه پخت یکمدیگه صبر کنی بزرگ.تر میشن 

از مسیری که رفته بودی داشت موجی از انجماد می آمد...